Şimdi Ara

MSI vs Alienware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar konu basligindanda anliyacaginiz uzere 2 pc arasinda kaldim. Suan Rusyadayim ve buradan alacagim bilgisayari. amerikaya kiyasla fiyatlar burada pahali ama turkiye ile kiyaslar ucuz.

almayi dusundugum 2 bilgisayarin karsilastirmasina burdan bakabilirsinizhttp://www.regard.ru/compare.htm?grpid=24019&goods=110973

Bu arada Karsilastirmada gozukmeyen detay GT70 de 2x64gb SSD Raid 0 var Alienware de tek 256gb SSD var.

ekran kartlarinihttp://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7970M.72675.0.html bu siteden karsilastirdigimda 7970 nerdeyse 2 kat daha fazla benchmark puani almis gozukuyor.

Isinmaa bakimindan alienware daha iyi sogutucuya sahip oldugunu biliyorum. Birde sunuda belirteyim 2 bilgisayar arasinda 900 TL civari fark var. Bana yardimci olabilirmisiniz secim konusunda. Direk sunu al demeniz yerine su su sebeplerden dolayi sunu alman f/p acisindan cok daha iyi olur demeniz benim icin daha faydali olur. Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.

Not: 2sinide alabilecek param var ama eger degmiyecekse aradaki 900 tl yi bosa harcamak istemem.

• soylemeyi unutmusum site rusca anliyamayacaginiz tek ayrintinin alienware parlak ekran msi mat ekran olabilecegini dusundugumden aciklama gereksinimi duydum :)
  • yardim edebilecek kimse yokmu :(
  • bilgisayari aldim Msi gt70 aldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekolte_kefen

bilgisayari aldim Msi gt70 aldim.

Hayirli olsun ne kadara mal oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayirli olsun.guzel bir secim yapmissiniz.birde fiyati hakkinda bilgi verirseniz memnun oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun. msi en soğutma sistemi güzel olan oyuncu bilgisayarları üretiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACER Nitro 5 Gaming Notebook
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler arkadaslar. Burda secim konusunda yardimci olsaydiniz alienware'e de kayabilirdim ama 1 aydir arastiriyordum GT70i. aldigim GT70 ( 17.3", Intel Core i7 3610QM, 2300 МHz, 16384 МB, 750 GB HDD, 64 GB SSD, GeForce GTX 675M 4096 МB, Blu-Ray-RW, Wi-Fi, Bluetooth, Cam, Windows 7 Home Premium (64 bit) )

71460 ruble = 4058TL ye aldim.

Henuz daha inceleme firsatim olmadi suan format atip ingilizce windows kuruyorum. icinde rusca windows var :) vaktim oldukca benchmark filan yapip resim atarim buraya.
  • Tüh keşke Alienware alsaydın , gt70 serisi sorunlu çok ısınıyormuş forumdaki herkes şikayetçi

şaka şaka hayırlı olsun
  • bir alien degil
  • niye herkes aldiktan sonra yorum yapamay basladi ben onu anlamadim burda okadar yardimci olmanizi bekledik pc yi almadan once. Bu arada pc 2x64gb Raid 0 bukadar hizli olabilecegini beklemiyordum 17 sn de masaustunu goruyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekolte_kefen

niye herkes aldiktan sonra yorum yapamay basladi ben onu anlamadim burda okadar yardimci olmanizi bekledik pc yi almadan once. Bu arada pc 2x64gb Raid 0 bukadar hizli olabilecegini beklemiyordum 17 sn de masaustunu goruyorum :)

Valla ben konuyu yeni gördüm :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.