Şimdi Ara

MSI vs ASUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir suredir yeni bir pc toplamak icin ugrasiyorum, yavastan almaya basladim ama anakart hakkinda hala kararsizim.
    Asus z170 pro gaming mi,
    yoksa msi z170a gaming pro carbon mu?

aralarinda cok fark bulamadim; msi'da led var ve renk uyumu sistemime daha iyi olacak gibi, asus hakkinda da genel olarak daha kalitelidir diye bir gorus var ancak bilemiyorum. siyah beyaz temali bir sistem istiyorum. sistemin geri kalani soyle:
    intel 6600k
    evga gtx 1060 sc
    corsair vengeance lpx 3000mhz(beyaz)
    cryorig h7 cpu cooler
    evga supernova 650 p2 psu
    samsung 850 evo 250 gb
    wd caviar blue 1tb
    aero800 kasa

hangisini onerirsiniz ya da daha beyaz temali ve benzer kalitede bir anakart var mi? butcem maksimum 650tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gigabyte Z170X-Gaming 3 olabilir aslında.
  • Msi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faz sayısı farkından ve garanti süresinin 1 yıl daha fazla olmasından dolayı benim tercihim Asus Z170 Pro Gaming'den yana olurdu. Beyaz temalı olarak düşünürseniz aynı fiyat seviyesinde Z170-A modeli bulunmakta.

• krait'e de baktım ama biraz sorunlu bir anakart olarak tanıtıyorlar onu, sata kablolarının ters duruşu vs. z170a su anda en mantıklı olan gibi, onu alacağım çok büyük ihtimal. teşekkür ederim cevaplar için
  • Asus pro gaming modeli başlık altında geççen tüm msi kartlardan daha iyi. MSI Gaming 3 ve klonu msi anakartların vrm dizaynını çöp.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus Z170 Pro Gaming D4 2133Mhz ATX 1151 düşünüyorum ben de. aynı fiyat bandında daha iyi önerebileceğiniz kart var mıdır?

garanti konularında asus kötü diyorlar...
  • Msı genel sıkıntısı ısı problemi mosfet ve kuzey köprüsü ısılarından çok şikayet var.Söylediğiniz kartlar üst segment bu sorunların şimdilik konuşulamayacağı bir kalitedeler.Asus işinizi fazlasıyla görecektir
  • Asus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lad_7777

Msı genel sıkıntısı ısı problemi mosfet ve kuzey köprüsü ısılarından çok şikayet var.Söylediğiniz kartlar üst segment bu sorunların şimdilik konuşulamayacağı bir kalitedeler.Asus işinizi fazlasıyla görecektir

Kardeşim intel kuzey köprüsünü cpu içine dahil etti çoktan ama yinede sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: lad_7777

Msı genel sıkıntısı ısı problemi mosfet ve kuzey köprüsü ısılarından çok şikayet var.Söylediğiniz kartlar üst segment bu sorunların şimdilik konuşulamayacağı bir kalitedeler.Asus işinizi fazlasıyla görecektir

Kardeşim intel kuzey köprüsünü cpu içine dahil etti çoktan ama yinede sen bilirsin.

Haklısın kardeşim atladım orayı.Ama msı dan başı ağrımış biri olarak yinede ısı testlerine bakmak gerekiyor.Bu kartlarda sorun olacağını sanmıyorum şahsen aradaki fiyat farkına da bakarak asus derim.

• performans Kalite bakımından Asus ama servisin eline bir kere düştün mü yandın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.