Şimdi Ara

msi vs monster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gaming notebook almayı düşünüyorum.
    fiyat limitim olduğundan 2. El alacağım.
    3bin liraya garantisiz msi var,3bin liraya garantili monster var ikisinde de 680m var işlemciler falan ayni, kisaca asıl kriterim 680m olmasi idi. Sizce hangisini almaliyim.
    Aslinda msi türkiye garantili,ama kasanin içindeki garanti şeridi yırtılmış ve iki üründe 4 aylık. Yardim eden herkese teşekkürler.
    Edit:iki ürünüde elden teslim alacağım,bir süre bekleyip eylüle kadar 680m olan bir laptopu 0 olarak 3.500e falan alabilirsem oda olavilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eesittiremcekare -- 19 Haziran 2013; 12:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kasalarına göre karar verin bence. Ben 4 yıl önce monster almıstım hala kullanıyorum bi sıkıntım olmadı. Hangisinin kasası size kaliteli gelirse, hangisi daha inceyse onu alın.
  • Hocam msi kasa kalitesi olarak her türlü daha iyidir diye düşünüyorum. Model msi gt60 0ne modeli.

• Hocam o zaman msi seçin. Bilgisayar garantisine önem vermiyorsanız bi sorun çıkmaz. Biraz riskli olur ama, biraz indirim isteyin garanti olmadıgı için hiç değilse. Ben monster laptobu 4 senede 1 kere garantiye vermedim öyle söyliyim. Bence MSI alın hocam, kasası kaliteli duruyor, güzel bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mck94 -- 19 Haziran 2013; 13:20:10 >
  • Msi alin tabiki.
    Garantisi konusunda ben kesin olarak garantisi gitti diyemem.
    Garantisi devam ediyor olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hep bu yorumu aldım garantilik pek durum çıkmadığını ama çiktiginda da genelde masraf çikardiklarini. Msi ile devam edeceğim aksi bir durum olmadılça.

• merhaba;
    3 bin tl ye sıfır gaming notebooklar alınabilir bence biraz daha düşünün.
    saygılarımla
    https://www.notebookadresi.com/msi_notebook/msi_nb_ge60_0nd-412tr_notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedikesenpiskofare -- 21 Haziran 2013; 9:16:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.