Şimdi Ara

Msi X1950 Pro - Palit 8600 Gt Sonic + (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1950 pro
  • quote:

Orjinalden alıntı: eeemrrreee

Arkadaşlar performans açısından hangisinden daha iyi verim alabilirim..

X1950 pro 140 dolar - Palit 8600 gt sonic plus (+) 126 dolar sizce hangisini almak daha uygun olur çok fazla oyun için düşünmüyorum ...

nerde 140 dolar baya bi siteye baktım 170 civarı?
  • gigatek te.145 dolar + kdv ye aldım ben...256 mb lık modeli.oraya bak istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alaris

gigatek te.145 dolar + kdv ye aldım ben...256 mb lık modeli.oraya bak istersen

abi bi link atarmısın gigatek sitesinde bitek powercolorun 1950prosunu gördüm oda 179+kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdocool -- 5 Eylül 2007; 19:28:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: merdocool

quote:

gigatek te.145 dolar + kdv ye aldım ben...256 mb lık modeli.oraya bak istersen

abi bi link atarmısın gigatek sitesinde bitek powercolorun 1950prosunu gördüm oda 179+kdv

iste link kardesim;

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1928

yalnız hangi anakrt ile kullanacaksın?bu kartın sogutucu benim butun sata slotlarını yuttu

merdocool kardesim kırdıysam ozur dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalavun -- 5 Eylül 2007; 19:39:10 >

• bu saatten sonra x1950pro'ya para vermek pek mantıklı olmz, 2900pro ve 8800gt gibi kartlar çıkıcak biraz sabredersen, ve bu süreçte para biriktğirirsen çok daha ii ve ileriye dönük bir kartın olur
  • peki 2900pro cıkınca ne yapacak?ondan sonraki modelimi bekleyecek???donanımda beklemek biraz mantıksız geliyor.onceliklerini ve ihtiyaclarını belirleridkten sonra butcene gore bir sistem almalısın.2900pro ne zaman cıkacak?bu baharda mı?yoksa ocak gibi mi?ilac lazım olan hastaya bekle biraz daha iyisi geliyor demeye benziyor bu.o zamana kadar ne olacak o hastanın hali?ihtiyac varsa alınmalı...su kart bu kart farketmez.ilac lazım olan vakitte alınır.
  • alaris anakart asus p5pl2-e supply 450w uyumlu olurmu bide 512mb 256mb arası performans farkı hakkında bilgin varsa paylaşırsan sevinirim saol ilgilendiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdocool -- 5 Eylül 2007; 20:19:42 >
  • pekii 8600gts x1900xt ile başa baş mış performans olarak bu ayki hardware yayınlamışlar öyleyse 8800gtx düşünemiyorum
  • ikinci elden ucuz bir kart bulup idare edebilir ve Kasım'da çıkacak yeni kartlardan alabilirsiniz.

Şu an alabileceğiniz tüm 0 ekran kartlarının fiyatları bir anda düşecek. Bunu hesaba katmayı unutmayınız.
  • 216 ytl
    Sap. x1950Pro 256mb
    bi dk link atayım...
    http://www.msmbilisim.com.tr/?Page=DetayliBilgi&No=3595&KNo=59

MSM Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti.
    MERKEZ: G.M.K Bulvarı No:90/A Maltepe/Ankara
    Tel : (0312) 230 36 95 | Fax : (0312) 229 67 57
  • quote:

Orjinalden alıntı: merdocool

alaris anakart asus p5pl2-e supply 450w uyumlu olurmu bide 512mb 256mb arası performans farkı hakkında bilgin varsa paylaşırsan sevinirim saol ilgilendiğin için

dostum anakart konusunda bir sey diyemiyorum cunku asusu bırakalı cok oldu.cizgi geldi asus bitti.evvelden degisim yaparlardı simdi sozde tamir ediyorlar.ondan dolayı markadan sogudum.simdi msı k9n neo v3 kullanıyorum.ama kartın sata slotlarını ekran kartının fanı yuttu.4 tane vardı 2 tanesi kullanılamaz.3. yude zar zor actım.sata kablosunu kartın ustunden asırdım.asusta ergonomi nasıldır bilemiyorum simdi...

eger psu gercekten 450 w ise uyar.ben fsp bluestrom II 500 ile kullanıyorum bi sıkıntı yok.kutudan cıkan klavuzda 500w tavsiye edilen diyor ama 430w cm 534+ ile kullananlar cok.

256 512 farkına gelince benim kart 256 mb.ben performansını gayet yeterli buluyorum.butun dx9 oyunlarını ultra detay ile oynuyorum.(16xaf 6xaa)hic bir takılma yada oyundan cıkma yok.ama raf omru uzun bır kart istiyorsan yani uzun vadeli yatırım yapayım dersen 512 mb modelini al derim.ama yok 256 bana yeter;yeni nesil kartlar ile fiyatı dusen dx10 kartlarından bir tane alırım dersen 30 dolar parayı fazladan 512 mb lık modele yatırma derim.hem 512 mb lık modellerde kullanılan bellekler 256 mb lık modellerde kullanılanlara gore daha yavas kalıyor.ama durust olmak gerekirse farkı aleni bir sekilde anlamazsın.

soracagın baska sey olursa yardıma hazırım
    Aybars

• yaw nerde 140 dolar kadıköyde bulabilirmiyim ben pci ex x1950 pro ?? bildiğiniz yer varmı arkadaşlar max bütce 250 lira
  • quote:

peki 2900pro cıkınca ne yapacak?ondan sonraki modelimi bekleyecek???donanımda beklemek biraz mantıksız geliyor.onceliklerini ve ihtiyaclarını belirleridkten sonra butcene gore bir sistem almalısın.2900pro ne zaman cıkacak?bu baharda mı?yoksa ocak gibi mi?ilac lazım olan hastaya bekle biraz daha iyisi geliyor demeye benziyor bu.o zamana kadar ne olacak o hastanın hali?ihtiyac varsa alınmalı...su kart bu kart farketmez.ilac lazım olan vakitte alınır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.