Şimdi Ara

Msi X1950 Pro - Palit 8600 Gt Sonic +

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar performans açısından hangisinden daha iyi verim alabilirim..

X1950 pro 140 dolar - Palit 8600 gt sonic plus (+) 126 dolar sizce hangisini almak daha uygun olur çok fazla oyun için düşünmüyorum ...

• aman ha..! dikkatli ol..! sakın 8600 alıp ileriye dönük yatırım yapayım deme..!
  • 1950pro oyunlarda daha performanslı 8600gt nin e dx10 avantajı var ama buda pek bisey ifade etmiyor cunku dx10 oyunlarda neler yapabilecegni hemen hemen hepimiz biliyoruz artık onun icin tavsiyem kesinlikle 1950pro dan yana
  • dx10 alınacak kartlar belli 2900 ve 8800 bu seriler

al sen x1950 dx9 keyfine bak
  • sağolun gigatek te ısrar edildik baya yeni geldi herkes alıyo falan gibi ... ben de 1950 pro yu düşünüodum
  • 1950pro
  • bende x!950 pro diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI 8800 GTS 320 MB İNCELEMESİ
    17 yıl önce açıldı
    Xfx 7600 gt Agp
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1950 pro
  • YUkarda söylenecek söz bırakmamaşılar.
    1950+
  • kendi kasamda bizzat denediğim kart oc li bile benim kartın performansına yetişemiyor oyunlarda en az 10 fps yiyor artık gerisini sen düşün crossfire bi anakart alıp 2 tane 1950pro ile keyif yapmayı düşünüyorum ama ne bileyim okadar masrafa kalkmadan 8800gts de idare edebilir
  • 8600 gt ( duz olan) için ımzamdakı testlere bakarsan oyun performansı için belki bi fikir verir saygılar...
  • 1950 pro
  • bu sorunun cevabı çok defalar hemde sadece bu forumda değil bir çok yerde ve testlerde verildi.

yüksek çözünürlükte ( 19 wide ve normal lcd lerin çözünürlüğü mesela) 8600 lerin hiç biri x1950 pro yla boy ölçüşemiyor.
  • x1950 pro havada karada desem..

artık sıktı bu topicler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: silverdream

8600 gt ( duz olan) için ımzamdakı testlere bakarsan oyun performansı için belki bi fikir verir saygılar...

valla kardeş benim anlamadığım nokta şu 2006 testinde iyi hoş ben 5133 ü zorla çıkarırken sen maşallah 6300 ü görmüşsün fakat ben oc yapmadan senin o oyunlarda aldığın fps leri çok rahat alıyorum lost planette falan birde oc çektimmi senin 33 ps aldığın yerde ben 40-44 ü görüyorum tetst drive desen oda aynı lost planetteki kadar olmasada . ne bileyim ortada bir yanlışlık var ama nerede hala çözemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

quote:

Orjinalden alıntı: silverdream

8600 gt ( duz olan) için ımzamdakı testlere bakarsan oyun performansı için belki bi fikir verir saygılar...

valla kardeş benim anlamadığım nokta şu 2006 testinde iyi hoş ben 5133 ü zorla çıkarırken sen maşallah 6300 ü görmüşsün fakat ben oc yapmadan senin o oyunlarda aldığın fps leri çok rahat alıyorum lost planette falan birde oc çektimmi senin 33 ps aldığın yerde ben 40-44 ü görüyorum tetst drive desen oda aynı lost planetteki kadar olmasada . ne bileyim ortada bir yanlışlık var ama nerede hala çözemedim

geforce 8 serisi 3dmark konusunda gerçekten başarılı..

• 1950 puro
  • x1950pro
  • x1950pro
  • x1950prodan gerisi yalan
    agp tabii ve kendi sınıfında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.