Bildirim
MSI X570 A PRO / Ryzen 3900X / 3700X / 3600X / 3600 Sıfır Ürün (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel günlerde kullanabilmeniz dileğiyle. Hayırlı olsun. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Ö. M attım -
Ryzen 9 x3900 Tarafımca alınmıştır ayriyetten msi X570 pro gaming carbon siparişim içinde kendisi tarafından uygun fiyata tedarik edilip işlemci ile beraber tarafıma iletilmek için anakartın gelmesi ibeklenmektedir 2 ürününde ücretleri ödenmiştir. Hayırlı satışlar -
Hocam 3900x islemci tekrar stoklara girer mi? -
Cevaplandıquote:
Orijinalden alıntı: KAEC
Hocam 3900x islemci tekrar stoklara girer mi?______________________________
-
Hayırlı olsun. Keyifli bir şekilde tadını çıkarın. Bir aksilik olmaz ise anakart yarın teslim edilir diye düşünüyorum. Bende salı günü inş istanbuldayım hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Ridvan Dilmac
Ryzen 9 x3900 Tarafımca alınmıştır ayriyetten msi X570 pro gaming carbon siparişim içinde kendisi tarafından uygun fiyata tedarik edilip işlemci ile beraber tarafıma iletilmek için anakartın gelmesi ibeklenmektedir 2 ürününde ücretleri ödenmiştir. Hayırlı satışlar______________________________
-
Tamamdır hocam sıkıntı yokquote:
Orijinalden alıntı: M_GuNeS
Hayırlı olsun. Keyifli bir şekilde tadını çıkarın. Bir aksilik olmaz ise anakart yarın teslim edilir diye düşünüyorum. Bende salı günü inş istanbuldayım hocam.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X