Şimdi Ara

MSI X570 A PRO / Ryzen 3900X / 3700X / 3600X / 3600 Sıfır Ürün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorunsuz bir sekilde teslim aldim ilgi icin tesekkurler.

MSI X570 A PRO / Ryzen 3900X / 3700X / 3600X / 3600 Sıfır Ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel günlerde kullanabilmeniz dileğiyle. Hayırlı olsun.
  • Ö. M attım
  • Ryzen 9 x3900 Tarafımca alınmıştır ayriyetten msi X570 pro gaming carbon siparişim içinde kendisi tarafından uygun fiyata tedarik edilip işlemci ile beraber tarafıma iletilmek için anakartın gelmesi ibeklenmektedir 2 ürününde ücretleri ödenmiştir. Hayırlı satışlar
  • Hocam 3900x islemci tekrar stoklara girer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAEC

Hocam 3900x islemci tekrar stoklara girer mi?
    Cevaplandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridvan Dilmac

Ryzen 9 x3900 Tarafımca alınmıştır ayriyetten msi X570 pro gaming carbon siparişim içinde kendisi tarafından uygun fiyata tedarik edilip işlemci ile beraber tarafıma iletilmek için anakartın gelmesi ibeklenmektedir 2 ürününde ücretleri ödenmiştir. Hayırlı satışlar
    Hayırlı olsun. Keyifli bir şekilde tadını çıkarın. Bir aksilik olmaz ise anakart yarın teslim edilir diye düşünüyorum. Bende salı günü inş istanbuldayım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_GuNeS

Hayırlı olsun. Keyifli bir şekilde tadını çıkarın. Bir aksilik olmaz ise anakart yarın teslim edilir diye düşünüyorum. Bende salı günü inş istanbuldayım hocam.

Alıntıları Göster
    Tamamdır hocam sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler bu sabah elime ulaştı sağolsun arkadaş çok iyi şekilde yardımcı oldu her konuda güvenle alış veriş yapıla bilir.

MSI X570 A PRO / Ryzen 3900X / 3700X / 3600X / 3600 Sıfır ÜrünMSI X570 A PRO / Ryzen 3900X / 3700X / 3600X / 3600 Sıfır Ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridvan Dilmac -- 3 Haziran 2020; 0:34:1 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.