Bildirim
msi x600xt cpu recoiver
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kasanın kapaklarını aç, çok ısınmadan oluyordur. Kasa açıkken biraz dene bakalım oluyor mu? -
evet açtım evet hata vermiyor ama kasa hep açıkmı kalıcak -
öf ne saçamlııyosun.? arkadaşım fanını değiştirebilrisn ekran kartının ama o kadar ısınmamsı gerekiyordu aslında -
Kasanın kapağını takıp tekrar deneyebilir misin?
Ekran kartının fanını değiştirebilir ya da kasaya fan takabilirsin.
Bir de istersen sürücü değiştir.Softmod deneyebilirsin.
Konu ilginç bir hal almış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Aralık 2005 17:35:29 > -
kasaya 1-2 tane daha sessiz kasa fanı al.1 tanesi içeri diğeride dışarı üflesin sorun hallolacaktır.bu arada kasa ne? -
kasam asus ta 230 -
YILIN EN İYİ TOPİC i SEÇTİM BEN BUNU -
yardımcı olabilecek bi ana baba evladı yokmu ya arkadaşlar -
ben en iyisi bilgisayarı elden çıkartıyım ya -
quote:
Orjinalden alıntı: Unbreakable
quote:
Orjinalden alıntı: DeLLy_DJ
İyi fikir. Sen onun yerine bir walkman al dinle...
yuhhh ayıptır yaa senin gibiler yüzünden forum bu hale geldi. yürü git gereksizlere yaa işin ne burda işin iyice çivisi cıktı yaa ne kadar gereksiz mesajlar var.. benimkide dahil hepsinin silinmesi gerekir..
Yardım ediyorum arkadaşım ben, mesela sende de beyin sulanması var. Beynini değiştirirsen sorun çözülür... -
evet ya hepiniz gereksizsiniz saflığımdan faydalanıp dalgamı geçiyosunuz ama sizi illaki bilgide geçeceğim günlerde olacak bende sizle dalga geçicem -
DeLLy_DJ, bu foruma dalga geçmek için mi geldin?
istersen seni biraz dinlendirelim, sonra da gereksiz mesajlar bölümüne takıl -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Unbreakable
quote:
İyi fikir. Sen onun yerine bir walkman al dinle...
yuhhh ayıptır yaa senin gibiler yüzünden forum bu hale geldi. yürü git gereksizlere yaa işin ne burda işin iyice çivisi cıktı yaa ne kadar gereksiz mesajlar var.. benimkide dahil hepsinin silinmesi gerekir..
Yardım ediyorum arkadaşım ben, mesela sende de beyin sulanması var. Beynini değiştirirsen sorun çözülür...
O beynini değiştirmeyecek ama sen birazdan nickini değiştirmek zorunda kalacaksın. Şimdiden güzel bir nick düşün. Banlısın.
-
Tamam yeni nick buldum. "Korkusuz" -
ya sen ne mal slk gerizekalı bi çocuksun arkadaşm ne yaparsan yap ama bu salaın dediklerine bakma.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi
- twinmos ram alınır mı
- en iyi ups markası
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- helio g100
- intel işlemci sorunu
- nvidia h100
- amd ryzen 7 9800x3d
- intel core ultra 9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X