Şimdi Ara

MSI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Amazondan MSI laptop almistim.http://www.amazon.com/GE62-15-6-inch-i7-5700HQ-7200rpm-Computer/dp/B00TUEOTJK/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1454455889&sr=8-4&keywords=msi+ge62+cuk
    Cs go oynarken surekli ama surekli mavi ekran hatasi aliyorum. Bilgisayariniz bir sorunla karsilasti ve bilgi toplayip yeniden baslatilacak diyor. Oyuna girdigimde basta cok oluyor yani 2-3 defa oluyor bu. Daha sonra hic olmuyor. Bilgisayarin fanini actigimda ise surekli oluyor. Competitive modunda oynarken afk kalmak zor durumda birakiyor. Bunun bi cozumu var midir?

• Arkadaslar yardimci olabilecek yok mu? Gercekten cok sinir bozucu bir durum
  • 5700hq işlemcide bir sıkıntı mı var monsterda aynı işlemcide sıkıntı çıkarıyordu keşke skylake tercih etseydiniz tüm güncellemeler yapılı mı ve aldığınız mavi ekranın ss lerini atar mısınız ne yazıyor hata sebebi olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 11 Şubat 2016; 19:31:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikara123 A kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun iki temel kaynağı var: donanımsal ve yazılımsal.

Sorunu tespit için öncelikle temiz bir Windows + driver kurulumu ve BIOS + firmware güncellemesi yap.

Bunlardan sonra devam ederse, belleklerinden birini çıkartarak sistemi tekrar çalıştırıp oyuna gir.
  • Şu görsel beliriyor ekranda. Nette araştırdım ama aşırı bilgim yok bilgisayarlarla ilgili. O yüzden ne yapacağımı pek bilmiyorum. Ama çok canımı sıkıyor oyun oynarken atması. Üstelik daha alalı 2-3 ay oldu
     MSI YARDIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilden yazarken etiketleyemedim hocam kusura bakmayın. İlginize teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikara123 A kullanıcısına yanıt
    Hocam, işletim sistemine bulaşan bir virüs bile bu sorunu yaratabilir. Donanımsal olma ihtimali çok düşük. İnternette Windows kurulumu ve BIOS güncelleme hakkında bir sürü video var.

İşletim sistemini kurduktan sonra driver ve Bios'u buradan güncelleyebilirsin:

https://www.msi.com/product/notebook/support/GE62-6QC-Apache.html#down-driver&Win10 64
  • windows 10 ve kronik defosu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.