Şimdi Ara

MSI Z170A Gaming M5 Anakart 350 TL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI Z170A Gaming M5 Anakart 350 TL!!!
    Sistem yükseltiğim için elimde kalan anakartı satıyorum.

BIOS Güncel !! 6. ve 7. nesil işlemciler için uyumlu olup alabileceğiniz en iyi chipsetlerden biridir.

Kutu içeriği full. Garantisi bitmiştir. Çalışmayan herhangi bir fonksiyonu yoktur.

İstanbul içi elden tercihim olup başka illerden alımlarda önce havale sonra ürün gönderimi yapılır.

Detaylı bilgi ve görsel için dm atabilirsiniz.

MSI Z170A Gaming M5 Anakart 350 TL!!!
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1742280/8e8f7068-a3d8-4e74-b756-bd3ab99d2df4.jpeg[MSI Z170A Gaming M5 Anakart 350 TL!!!
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• eski sürüm bios yükleniyor mu denediniz mi bclk oc için?
  • Dostum şuan güncel bios yüklü dediğin şeyi denemedim ama internette vardır muhtemelen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadasinizi Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasiniza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu 7B4D4A75 . Arkadasinizin bu kodla beraber,
    www.milleni.com.tr
    Evde, İşte Sınırsız İnternet Paketleri ve Kampanyaları | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr
    'den veya 08503330333 cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir B016

Arkadaşlar 1 ay hediye internet kazanmak isteyen verdiğim kampanya kodunu kullanabilir lütfen kullanan arkadaş kullanınca kullandığını bildirsin yorum olarak diğer arkadaşlar mağdur olmasınlar yeni kod ekleyeyim onlar içinde her kod 1 kişi için olabilir ilk defa kullanacağım bende benim referansım ile üye olanlar milenicoma 1 ay ücretsiz internet kazanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.