Şimdi Ara

msi z490 gaming plus anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi z490 gaming plus anakartım var, i5 10. nesil işlemci ve RX570 ekran kartım var.

Ekran kartında 1 Hdmi ve 3 adet DisplayPort ve 1 adet dvi var, bunlardan sadece Hdmi çalışıyor, Dp için vga dönüştürücü var hdmi için vga dönüştürücü var ama çalışmıyorlar monitörde hdmi giriş var direk buradan kabloyla çalışıyor, ikinci monitör bağlamak istedim Algılamadı. Ekran kartı bilgisayar tarafından bir türlü tanınmadı,ekranda görüntü var ama hiç bir ayar yapılamıyor. Sorum şudur!

Anakart üzerinde DP ve Hdmi çıkış var buradan görüntü almaya çalışıyorum görüntü vermiyor, anakart bios dahil her şeyi güncelledim ama yinede anakarttan görüntü alamıyorum. Yardımı dokunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Çift monitörden görüntü almak istiyorsan, monitörlerden biri DisplayPort ile bağlanmak zorundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcaytim29 -- 18 Ocak 2021; 12:34:7 >
  • Tamam işte display port tan görüntü alamıyorum, nasıl alırım? İlave bağlantılar var, kutu gibi birşey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B550 MSI GAMING PLUS AMD ANAKART
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.