Şimdi Ara

MSI Z68A GD65 (B3) LGA 1155 Anakart İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Anakartı inceleyen arkadaşımız. Oyunlardaki performansındanda değinirmisiniz ? Asus ve Gigabyte anakartlara göre + ları çok mudur ?

Siz bu ürünü tavsiye edermisiniz i5-2500k için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri504

quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Anakartı inceleyen arkadaşımız. Oyunlardaki performansındanda değinirmisiniz ? Asus ve Gigabyte anakartlara göre + ları çok mudur ?

Siz bu ürünü tavsiye edermisiniz i5-2500k için ?

Evet tavsiye ederim
  • biz p67 aldık kazıklandık
  • Kazıklanmış sayılmayız,teknoloji böyle birşey,
    5-6 ay sonra daha iyi birşey çıkınca bu sefer z68 alan kazıklanmış olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

Kazıklanmış sayılmayız,teknoloji böyle birşey,
    5-6 ay sonra daha iyi birşey çıkınca bu sefer z68 alan kazıklanmış olacak.

gtx570 varda uyumsuz diyolar karta sence? asus dc2 var bende
  • bios da islemci voltaji icin verilebilen en yüksek deger nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

bios da islemci voltaji icin verilebilen en yüksek deger nedir?

1.8v
  • Üstad bios ayarlarinizin bir fotosunu koyabilir misiniz...Bende 1.35 den büyük deger yokmsi a mail attim, oc genie enabled olmasin o zaman olur dediler ama gene birsey degismedi...belki birseyi yanlis isaretliyorum diyecegim ama default degerlere de getirsem baska seyde yapsam olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk.57

quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

bios da islemci voltaji icin verilebilen en yüksek deger nedir?

1.8v

1.8 voltmu?
    Aman dikkat,
    denemediniz inşallah.
  • MSI ile birkac yazismadan sonra benden foto istediler bende simdi yolladim, ayrica sorunu tayvana bildirdik dediler, bakalim ne olacak...bu arada bu durumu düzeltecek bir ayar varsa yardimci olursaniz sevinirim...

sorun biosda cpu voltajinin 1.35 den fazla verilememesi

MSI Z68A GD65 (B3) LGA 1155 Anakart  İncelemesi
  • diger bir foto ayarlari göstermek icin...

MSI Z68A GD65 (B3) LGA 1155 Anakart  İncelemesi
  • Güzel inceleme olmuş ellerinize sağlık hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Maaşallah Forumda ddr2 ci kalmadı artık nerdeyse millet ddr3 kullanıyor artık biz gariban kaldık umarım faydasını görürler ama benim gözümde hepsi aynı eskisi yenisi hangi uygulamaya ddr2 yetmiyor ki;
    Neyse hayırlı olsun güzel inceleme olmuş.

ddr2 destekli anakart kullanan kullanıcılarımız gariban değil; aksine çok zengin olmaları gerekiyor ki çünkü 2gb ddr2 800 bir ramin fiyatı neredeyse 4gb ddr3 1333 rame eşit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

MSI ın ödüllü yarışması için yapılmış bir inceleme gibi geldi?

Bir taşla iki kuş vuruyum demişsin sanırım. Ama güzel inceleme olmuş, eline sağlık. Bu arada güle güle kullanman dileğiyle.

Bende konuya girer girmez faturalı resme baktım. Çok güzel bir yarışma yapmıs ASUS ve MSI. Hem reklamlarını yapıyorlar, hem ürün sattıyorlar hemde bizleri bilgilendiriyorlar. Yakında Gigabyte'dan da duyarız böyle birsey.

Bu arada inceleme güzel olmus ama birde overlock sonuçları olsaydı çok daha iyi olurdu.

haluk.57 güzel inceleme olmuş elinize sağlık eminim birçok kullanıcı bilgi edinebiliecek ama bu anakartın hiç mi beğenmediğin yanı falan olmadı ? asus için inceleme yapan arkadaşlarınkileri de gördüm olumlu olumsuz bir şekilde paylaşmışlar, zaten asus belirtmiş dilediğiniz şekilde paylaşın şeklinde ve bunu da duyurmuşlar, sanırım iki marka arasındaki fark da bu mu oluyor ? bir tanesi bunu bunu yazın diyor forumlara hediye verelim, diğeri kullanıcılarla ürün hakkındaki olumlu olumsuz yorumlarınızı paylaşın diyor, paylaşımınız kullanıcılar tarafından beğenilirse ödül verelim diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyesercan -- 20 Ekim 2011; 19:14:54 >

• Elinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş,sizden bir ricam olacak bende bu anakartın GD55(G3)olanını aldım fakat ön panel bağlantılarını kitapçıktaki gibi yapmama rağmen kasadaki power ledi yanmıyor size zahmet ön panel bağlantılarının anakarta takılı haldeki (power led kablosunun nereye takılı olduğunu görmek açısından) olan resmini buraya ekleyebilirmisiniz,teşekkürler.

ekleme: birde sizin bios menüsü Türkçe bunu nasıl yaptınız ayarlarda mevcutmudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 25 Ekim 2011; 10:47:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leone-510

İnceleme için teşekkürler

B3 yerine G3 alabilseydiniz keşke pci exp. 3.0 için daha iyi olurdu ama bu kart da fazlasıyla iyi

ben aldiktan bi hafta sonra g3 ler satisa girdi gelde aglama........);
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

quote:

B3 yerine G3 alabilseydiniz keşke pci exp. 3.0 için daha iyi olurdu ama bu kart da fazlasıyla iyi

PCIe 2.0 bile şu anda elzem değil. PCIe 1.1 16x bir slot, 4000 mb/s bant genişliğine sahip ki bu 1920*1080 çözünürlük sözkonusu olduğunda yeterli. PCIe 2.0 16x slotun 8000 mb/s bant genişliği böyle alt düzey çözünürlüklerde boş kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

quote:

PCIe 2.0 bile şu anda elzem değil. PCIe 1.1 16x bir slot, 4000 mb/s bant genişliğine sahip ki bu 1920*1080 çözünürlük sözkonusu olduğunda yeterli. PCIe 2.0 16x slotun 8000 mb/s bant genişliği böyle alt düzey çözünürlüklerde boş kalıyor.

aslina bakarsan haklisin ama seneye cikicak ekran kartlari 3.0 deslekli olacagindan 2.0 lar destelemez diye endiseleniyorum zaten ekran kartim eski nvidianin yeni cikicak ekran kartlarini bekliyorum desleklesede bi performans kaybi olurmu dersin???.?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

quote:

aslina bakarsan haklisin ama seneye cikicak ekran kartlari 3.0 deslekli olacagindan 2.0 lar destelemez diye endiseleniyorum zaten ekran kartim eski nvidianin yeni cikicak ekran kartlarini bekliyorum desleklesede bi performans kaybi olurmu dersin???.?

o bir varsayım (gerçekdışı)
    ekran kartları 3.0 destekli olunca tüm anakartlar devredışı kalacak.
    eee ekran kartını kime satacaklar.
    korkmayın 2.0 dan 3.0 a geçiş kademeli olur.
    u dönüşü yok.

• arkadaşlar yeni anakart aldım konuya beklerim sizi......

http://resim.donanimhaber.com/m_54291759/mpage_1//tm.htm#54293418
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.