Şimdi Ara

MSI Z77A-GD55 Kullananlar Klübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
7
Favori
17.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Necoti

quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

isim yazabilirsin 3 aydir kullaniyorum

?

?
  • ekle dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Beyler msi gd-55 mi yoksa asus p8z77-v lx mi? Asus 30 lira daha ucuz.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-p8z77-v-lx-p8z77-v-lx-intel-z77-soket-1155-ddr3-2400mhz(oc)sata-30-usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62347

Dostum seninki fenerium'a gidip gs formasımı yoksa fb formasımı alsam diye sormakla aynı ama ben msi z77 gd65 kullanan biri olarak asus'dan başka anakartlara bakmamanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-p8z77-v-lx-p8z77-v-lx-intel-z77-soket-1155-ddr3-2400mhz(oc)sata-30-usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62347

Dostum seninki fenerium'a gidip gs formasımı yoksa fb formasımı alsam diye sormakla aynı ama ben msi z77 gd65 kullanan biri olarak asus'dan başka anakartlara bakmamanı öneririm.

doğru söylüyorsun ama en iyi kullanan bilir dedim

300 tllik bi asus anakart önerebilir misiniz

• quote:

quote:

quote:

Koy 41 tl daha al bunu bak keyfine,bütçem çıkışmaz dersen senin ilk gösterdiğinde fena değil ama bunun fazları yüksek, hangi işlemci ile kullanıcaksın
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-p8z77-v-le-p8z77-v-le-intel-z77-soket-1155-ddr3-2400mhz(oc)sata-30-usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=60120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 30 Eylül 2012; 11:09:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Koy 41 tl daha al bunu bak keyfine,bütçem çıkışmaz dersen senin ilk gösterdiğinde fena değil ama bunun fazları yüksek, hangi işlemci ile kullanıcaksın
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-p8z77-v-le-p8z77-v-le-intel-z77-soket-1155-ddr3-2400mhz(oc)sata-30-usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=60120

2500k veya 3570k.

• quote:

quote:

2500K alıcaksan şuda olabilir z77'ye gerek yok
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-p8z68-v-le-p8z68-v-le-intel-z68-soket-1155-ddr3-2200mhz-(oc)-sata-30-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56101

3570k alacağm büyük ihtimal, uzun süre sistemimde değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Onun için z77 seçtim, 341 liralık asusa yöneldim

• Arkadaşlar daha önce OCZ vertex 3 ile w7 puanımın 5.9 oldugunu yazmıştım bu sorunu şöyle aştım bios settingsten advanced menusunden intel smart response ile ilgili iki secenegi aktif ettim ve suan puanım 7.7
  • Bu modelde işlemci için manuel voltaj ayarı yapılabiliyor mu? Yoksa G43'teki gibi hazır ayarladan seçilerek mi ayar veriliyor?
  • Kendimiz rakam giremiyoruz olan rakamları seciyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Kendimiz rakam giremiyoruz olan rakamları seciyoruz.

rakamlar kaç kaç artıyor ?
  • Nedense asus öenriliyor ama daha uygun fiyata aynı kaliteyi almak varken neden daha fazla ödesin insan.

@Infernall

AYnen...

Z68-gd65 vardı (435 tlye almıştım) sorun cıktı iade alındı 10 gün içinde, vatana gittim z77 gd55 aldım 285 tl ye, çokta memnunum.Corsair ram konusunda şikayet edenleri okudum ama zerre sorun yasamadım 2 yıldır.

Tamam asus iyidir candır serviste baş agrıtmazlar ama o kadar cok para vermekte (10gün önce aldıgım p8z77-v pro 530 tl ye aldım geri iade ettim msi dönüş yaptım biraz kasar gibi).MSI da servis konusunda bence kendini iyleştirmiş.10gün önce aldıgım p8z77-v pro 530 tl ye aldım geri iade ettim msi dönüş yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: {£ffeCtiv£}

Bence iş kaliteyle bitmiyo, anakartın bios'u bi kere stabil olucak daha sonra windows üzerinden yazılımları iş görücek kendi yaşadığım bir kaç sorunu yazıyım buraya işlemciye o.c yapmak istedim 3570K kullanıyorum 4.5 ghz'e çektim voltajı 1.285 olarak ayarladım voltaj yükte 1.248'e düşüyo ve boşta 1.264 oluyor bence bu bir kullanıcının istemeyeceği bir sorun, çözüm için ne beta bios'lar ne ayarlar denedim nafile. Daha sonra O.C Gening tuşuyla o.c uygulamak istedim biosdan kişiselleştirip çalıştırmayı denedim kendi kendini kapatıp kapatıp açıyo. Tuşu kapattığımda ise normal bi şekilde açılıp bios üzerinden normal overclock'a sorun çıkartmıyo. Windows üzerinden click bios 2 yi açmaya çalıştığımda ise çözemediğim bir hatayla karşılaşıyorum
    (Bu anlattığım sorunları çözmek için hem global msi forumuna başlık açtım hemde msi guy Nick'li üyeden destek aldım ama hiç biri çözüme olaştıramadı)
    Bu voltaj konusunda forumda bir kaç arkadaşın başınada geldiğini biliyorum ve o arkadaşların bios'unda vdroop yani voltaj düşürmeye yarıyan seçenek bile yok.
    Asus anakartlarda sorun yokmudur tabiki olur her markada sorun olabilir bu normal,bu yazı ve öneriler şahsi fikrim ben bi daha ne olursa olsun asus board'lardan başka anakartlara kesinlikle bakmıyıcam ne military class ne click bios 2 hepsi boş bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 1 Ekim 2012; 16:52:24 >

• dün kasayı değiştirdim yeni kasaya monjaj yaptım ama abukluklar silsilesi başladı gece saat geç olduğu için üzerine fazla düşemedim sorun şu ram slotlarının tamamı dolu olduğu halde pc restart atıp açılıyor slotları boşaltıp tek slota taktığımda açılıyor. kapatıp 2 li veya 4 lü taktığımda yine sürekli restart atıyor ekran gelmiyor ramlar 4x4 corsair vengeance 1600 cl9 böyle bir sorun yaşayan oldumu
  • Ben anakartı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum allaha şükür bir problem yaşamadım oc genie yi daha denemedim.
    Yazın benide kulube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Lifetime -- 20 Ekim 2012; 16:22:53 >
  • Benide Ekleyin Arkadaşlar yeniyim
  • arkadaşlar bende bu anakartı aldım ama 8 pin power connector işini nasıl hallettiniz benim kssada 4 pin pwer var ?
  • verkmen kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 12:38:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.