Şimdi Ara

MSI Z77A-GD55 Kullananlar Klübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
357
Cevap
7
Favori
17.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüh be windows 8 vardı az önce windows7 ye geri döndüm birde baktım bios çıkmış w8e göre içimde kaldı şimdi tekrar w8'emi dönsem diye düşünüyorum. pfff.
    edit:1.7 güncellemesini m-flashla sorunsuz yaptım.

bu arada kulübe ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Kasım 2012; 2:28:06 >
  • Arkadaşlar selam öncelikkle ben yeni pc toplayacağım ve bu anakartı almayı düşündüm fakat burdaki yorumlarınızdaki şikayetleri görünce biraz ürktüm açıkcası :) Sistemime kesinlikle overclock yapmayacağım parçaları aldığım gibi kullanacağım belki ilerde SLI yapabilirim işlemcim i5 3570k sizce bu kartı almalımıyım yoksa başka bir kart mı seçeyim overclock yapmayacağım için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan5504

Herkese merhaba.
    INTEL Core i5 3570K Soket 1155 3,4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 1
    MSI Z77A-GD55 Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart 1
    GSKILL 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram 1
    Saphire Hd 7950 OC ver.
    THERMALTAKE V3 600W MidT ATX SİYAH KASA 1

Yukardaki Sistemi topladmı fakat açılışda usb klavye mouse ile biosa giremiyorum.Ps2 klavye girişiyle girebiliyorum.fakat biosda usb diveces bölümünde N/A yazıyor diğer 2 usb sekmesi eneable olmasına rağmen.USB Klavye mouse windows da çalışıyor.Bu açılışdaki sorunu nasıl çözebilirim.Anakarta oc yapılmadı ayarlarıyla oynanmadı.Direk kutudan sonra montaj ve sistem kuruldu okadar.Şimdiden alakanıza teşekkür ederim

Ürünü vatana geri göndermiştim ordanda Msi servise gitmişti.3 hafta sonunda ürün iadesi kabul edildi...Tekrardan z77a Gd55 talebinde bulanayım mı?Bu fiyat performansa yakın max 100 tl fark verebileceğim başka anakart tavsiyeniz olurmu?

• Bende biosu güncellicem ama endişelerim var birşey olursa diye azda olsa bios güncelleyipde sorunlarla karşılaşan arkadaşlar var geri v1 biosa döndürebiliyormuyuz acaba ?
  • bios güncellemesiyle beraber yaptığım birkaç ayar sayesinde windows açılış hızını 10saniye altına çektim. MSI'a kanım ısınmaya başladı.

http://event.msi.com/mb/2012/win8/

buraya girin listedeki anakartların windows8 için en iyi seçim olduğunu gösteriyor 3dmark skorlarında 1.olmuş. gayet haklı bence windows 8deyim bios güncellemesi+ altta verdiğim ayarları yaptım şuan uçuyorum gayet hızlı ve stabil.herkese dediklerimi yapmasını öneriyorum.

!!! WİNDOWS 8'DE AÇILIŞ HIZINI 10SANİYE VEYA ALTINA İNDİRMEK MÜMKÜN...!!!

Bunun konusunu windows8 bölümüne açtım isteyen girip resimli anlatımını görebilir.yorumlarınızı konuma eksik etmeyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Kasım 2012; 1:01:19 >

• Arkadaşlar merhaba dün vatandan bende bu kartı aldım. işlemcim daha gelmediği için kurulumu yapamadım,
    umarım söylenenler kadar kadar iyi çıkar.
  • arakdaşlar siz yayınlamamışsınız ama ben bir sorayım

MSI Z77A-G43 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) DVI&HDMI ANAKART hakkında bilgi verirmisiniz ?

link :http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-z77a-g43-z77a-g43-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(oc)-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59357
  • Bende biosu güncelledim bir sorun olmadı ben anakartı aldığımdan beri hiç ayarları ile oynmadım entegre grafiğin paylaşım belleğini arttırmak dışında başka yapmamız gereken ayarlar varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

arakdaşlar siz yayınlamamışsınız ama ben bir sorayım

MSI Z77A-G43 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) DVI&HDMI ANAKART hakkında bilgi verirmisiniz ?

link :http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-z77a-g43-z77a-g43-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(oc)-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59357

GD55 bir alt modeli hafta sonu %25 indirim ile gd55 alınabilir bir fiyatta şuanki g43 ün %8 indirimli fiyatı kadardı yanılmıyorsam. %25 inidirimle gd 55 almanız daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

arakdaşlar siz yayınlamamışsınız ama ben bir sorayım

GD55 bir alt modeli hafta sonu %25 indirim ile gd55 alınabilir bir fiyatta şuanki g43 ün %8 indirimli fiyatı kadardı yanılmıyorsam. %25 inidirimle gd 55 almanız daha iyi olur.

Arasındaki fark nedir peki ben onu sormuştum ama ?
    yalnız alacağım işlemcide i5 3570K

edit : ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.BYKUSH -- 19 Kasım 2012; 22:41:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ram1905

Beyler biosu güncelleyeceğim acil yardım gerekiyor.Live Uptade 5 i kurdum yeni bios sürümü varmış.Yüklerken Lütfen ilk önce Bios Kurmada'ki Bios Koruma ogesini kapat.(anakartı bağlı olarak.)

Burada nedemek istiyor?Nasıl yapacağım?Bios ekranında koruma diye birşey göremedim.Ayrıca iki seferdir güncelleme işlemi yapıyorum ama hala eski sürüm gözüküyor acaba bunu yapamadığım için mi?

öncelikle usb flash bellek ve son sürüm bios dosyaları lazım.
    indirdiğin zip dosyasının içinden çıkan 2 tane dosyayı usbye direk kopyala. sonra bilgisayarı yeniden başlat açılırken bios ekranına gir sağ altta settings e basınca 3 seçenek çıkar en alttaki M-flash'tır. ona bas update from usb felan olması lazım tam hatırlamıyorum ona bas sonra usb soracak usbnin üstüne bas sonra içindeki dosyayı sorar ona bas. bu kadar artık flashlama işlemine başladı sen birşey yapma %100 olunca kendi kendine kapanacak ve yeniden açılacak açılırken birdaha restart atabilir hiç dokunmayacaksın windowsun gelmesini bekleyeceksin. sonra olduğunu kontrol etmek için tekrar biosa gireceksin üstte bios version: 1.7 yazıyorsa tamamdır. şuan ildışındayım bilgisayarım evde yanlış hatırlamıyorsam böyle olacak zor birşey değil.olmadı perşembe gecesi evde olacağım bilgisayarımda hazır anlatımı vardı. yapamassan böyle o zaman bakarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beni de ekleyin arkadaşlar, bugün MSI Z77A-GD55 anakartı sisteme takıyorum.

hemen de bir sorum olcak, site sürücü dolu.

win7 64bit kullananlar, bunlardan tam olarak hangilerini kurdunuz?

http://tr.msi.com/product/mb/Z77A-GD55.html#/?div=Driver&os=Win7%2064

gereksiz yere sürücü kurmak istemiyorum sadece en önemli olanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

beni de ekleyin arkadaşlar, bugün MSI Z77A-GD55 anakartı sisteme takıyorum.

hemen de bir sorum olcak, site sürücü dolu.

win7 64bit kullananlar, bunlardan tam olarak hangilerini kurdunuz?

http://tr.msi.com/product/mb/Z77A-GD55.html#/?div=Driver&os=Win7%2064

gereksiz yere sürücü kurmak istemiyorum sadece en önemli olanları.

Ben de sizin gibi gereksiz sürücü ve program yüklemeyi sevmiyorum. Win 7 kurulduktan sonra tanıyamadığı sürücüleri güncelleştir diyerek dosyaları gösteriyorum. SAdece SM Bus Denetleyicisi bu şekilde yüklenmiyor çünkü sürücü dosyasını exe formatında vermişler. Exe dosyasının üzerine sağ tıklayarak buraya aç dedim ve diğerleriyle aynı işlemi bunda da yaptım sorun halloldu. Bunun haricinde ekstra hiçbir program kullanmadım, ihtiyacım ve şikayetim olmadı.

• evet hocam, bende nihayet sadece en gereken olmazsa olmaz sürücüleri kurdum.
    herşey sorunsuz çalıştı, biosu 1.7 ye güncelledim, ram XPM değerlerinde otomatik tanındı.

anakartı gerçekten çok beğendim: malzeme kalitesi, bileşen yerleşimi ve özellikleri benden tam not alıyor.
    tabii uygun fiyatı da cabası, kesinlikle uzun süre kullanılacak bir kart.

almayı düşünenlere tavsiye ederim.
  • İyi günler Arkadaşlar, Ben bu anakarttan MSI GD-55 alıcam da benim mevcutta ses kartım var Creative marka Creative XFi Extreme Music‎ diye bu anakarta takabilir miyim ben bunu giriş yeri var mı acaba?
  • Arkadaşlar ZH77A-G41 anakart aldım ve i3-2100 işlemcim var ama fan hızlı devirde dönüyor biosa girdim smart fan kontrol devre dışı ben smart fan kontrolu enable yaparsam ayarları nasıl yapmam gerekiyor konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Ayrıca pc yi bilgisayarcıda formatlattırdım kasanın önündeki usb nin kablolarını takmamış. bende anlayamadım ve yapamadım her sefer kasayı çekiyorum itiyorum. :( Şimdiden teşekkürler.

Biosumda görülen;

Cpu smart fan hedefi (devre dışı)
    Sys Fan1 denetimi (auto)
    Sys FaN2 denetimi (auto)

Pc sağlığı durumu
    Cpu ısı 30 derece
    Sistem ısı 25 derece
    Cpu fan hızı 2080

-------------------------------------
    Usb 2.0 benim ön panel kablolarda yazan

2- D
    2+D
    1-D
    1+D
    1Ground
    2ground
    1+5v
    2+5v

Anakarttaki usb 2.0 şeması
    10 NC 9 BOŞ
    8 ground 7 ground
    6 USB1+ 5 USB 0+
    4 USB1- 3 USB 0-
    2 VCC 1 VCC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 25 Kasım 2012; 15:36:11 >

• arkadaşlar win 7 64 bit ultimate kullanıyorum bios 1.7 güncellemesi çıkmış win 8 i,çin sanırım kurmam gerekiyor mu?

birde nasıl güncelleyeceğim onuda bilmiyorum

bu arada i5 3570k hd4000 ni kullanıyoruym ekran kartı yok, ancak GPUz de memory size 0 mb gözüküyor nedeni nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 30 Kasım 2012; 14:43:42 >
  • 1.7 biosu genel bir bios ve sadece win8 kullananlar için değil.
    kurmak şart değil, ben şahsen kurdum ve sorunsuz kullanıyorum.

nasıl yapılacağı burada yazıyor:
    http://tr.msi.com/service/biosupdate/

GPU-Z'ye gelince, işlemcinin dahili gpu'su kendine özel paylaşımsız hafızaya sahip değil.
    belki bu yüzden program sıfır gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 1 Aralık 2012; 0:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

1.7 biosu genel bir bios ve sadece win8 kullananlar için değil.
    karmak şart değil, ben şahsen kurdum ve sorunsuz kullanıyorum.

nasıl yapılacağı burada yazıyor:
    http://tr.msi.com/service/biosupdate/

GPU-Z'ye gelince, işlemcinin dahili gpu'su kendine özel paylaşımsız hafızaya sahip değil.
    belki bu yüzden program sıfır gösteriyor.

biosu güncelledim hocam

ancak entegre hd4000 ni hala aktifleştiremedim baya araştırdım bazı oyunlar kasmadan çalışıyor bende kasıyor baya,

nasıl aktifleştiricem bilmiyorum

• iyi günler bende bugün bu anakartı aldım fakat rami
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-1600c9d-8gab-8gb-%282x4gb%29-ares-blue-low-profile-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=59073
    bu linkteki rami cl9 değilde cl11 olarak görüyor nasıl düzeltebilirim bunu?(1600mhz görüyor onda sorun yok)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.