Şimdi Ara

msi z77a gd65 anakart aldım sizce geri iade edeyim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün vatandan msi z77a gd65 anakart aldım ama forumda bazi arkadaşlarımız çabuk bozuluyor filan yazmişlar sizce gerimi iade edeyim mi ? Geri iade edersem yerine hangi anakart alayim ?

380 tl para verdim.. önereceginiz anakart da 400 tl yi geçmesin...ltf.. yardım pc yi kurmadan iade edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratgultekin -- 16 Kasım 2012; 19:58:11 >

• anakart gayet güzel bi anakarttır kullan bence problem çıkarırsa iade edersin
  • MSI artık eskisi gibi değil, geçti o devirler.
    Taş gibi board işte, güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha kim salladı çabuk bozuluyor diye merak ettim. GD65 düzeyi bir kart neden bozulsun son derece kaliteli bir kart...
  • Yok öyle birşey.Adam anakartı kötü kullanıyor bozulunca vay efendim ASUS,MSI,Gigabyte bozuluyor.
  • Çabuk bozuluyor saçma bir tabi olmuş. Her şey bozulabilir. Ben bir senedir Z68A-GD80-G3 kullanıyorum. Z77 GD65 almayı düşünüyorum, araştırıyordum bu gün. Forumda ethernet portunun sorunlu olduğunu yazan bir konusunu gördüm. Şöyle ki anakartın kasaya bağlantı vidalarından ethernet portuna yakın olanı takınca ethernet portu kısa devre yapıyormuş. Z77-GD65'lerin %80'inde var yazmış konuyu açan arkadaş. Ne kadar doğru bilemem ama gerçekse çok saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 19 Kasım 2012; 18:35:27 >
  • keske gd55 alsaydın..aralarında donanımsal olarak nerdeyse fark yok..ve fıyat farkıda baya var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun güzel bir anakart sorun çıkacağınıda sanmıyorum.
    Almadan önce sorsaydınız Asrock Extreme 4 yada 6 derdim. Hatta 300TL altına Extreme 3 gelecekmiş onu alın derdim.
    Ama aldığınız anakartta güzel bir anakart. Sorunsuz kullanırsınız umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.