Şimdi Ara

## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
15.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir de şunu sorayım G43 ile ciddi bir farkı var mı?
  • Bomshack kullanıcısına yanıt
    Dostum kulübü büyütelim bence. MSI Dragon Army adı altında MSI Gaming anakartlarını kullananları tek gruba toplayalım. (Republic of Gamers) gibi. Mesela ben Z87M Gaming kullanıyorum Micro-ATX , GD65 kullananlar var , bunun dışında ITX kullananda çıkar ilerde. Böylece daha kapsamlı bir grup olmuş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

arkadaşlar Vatan bilgisayardan bende aldım işlemciyi taktım, rami taktım. Ama görüntü yok böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

anakartın hemen kırmızı soğutucunun yanındaki +12v cpu kablosunu takdınmı
    ramleri tek dene 1.slotdan başla

cpu fan power fan dönüyormu
    ekrna kartının güç kablolarını takmayı unutma
    onborddan bağlıyorsan dvi çıkışıda dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Şuanda MSI' ın Z77A-G45 modelini kullanmaktayım. Bu yüzden siz kullanıcılara bir kaç sorum olacak.

*Z77A-G45 serisinden aman aman bir farkı var mı? ( Bu karttan geçiş yapanlar için veya önceki kullandıkları kart ile de kıyaslanabilir)

"Aynı Zamanda Killer E2200 Teknolojisi ile Oyundaki Pinginizi Minimum’a indiriyor. "

*Burada beni en çok ilgilendiren konu PİNG değerini minimum' a düşürmesi. Ciddi anlamda bir fark yaratıyor mu?

Ayrıca, bu kartı kullanan arkadaşlar daha önce kullandıkları anakartta, işlemcilerine yapmış oldukları oc ve ısı değerleri ile ilgili farkları paylaşabilirler mi?

Beyler çok mu zor bir soru sordum acaba? İyi veya kötü bir cevap verilebilirdi diye düşünüyorum.

bu e2200 ethernet kartı dışarda ekstradan 50-60dolara satılan bir ürün aynı çipi kullanıyor..
    qualcaom üretimi.. ve hikayeden değil gerçekten fark var tabi ping süresi ms gecikmesi senin adls hattınlada çok alakalı birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: runo84

Arkadaşlar bu anakartla Kablosuz internete bağlanabilir miyiz, yoksa ayrı bir aparat mı gerekir.
    Wifi ağlarına katılmak için yani

wifi wan adapter alcaksın usblardan al bitane 23-25tl arası bişey para değil..
    anakartdan wifi aparat vs çıkmıyor.. sadece tek ethernet çıkışı var
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim

Peki bu harici ethernet kartı için link verebilirmisiniz. Hangi marka ve model alınır.

Adsl olarak fibernet 20mbit kullanmaktayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekleyin hocam Z87 GD65 geldi garip ne yapsın bu saatte test yapar.
  • bu da benden benide ekleyin klube
    sistemim
    Haswell İntel İ5 4670k 4.2 ghz da çalışmakta (1150 soket)
    Gskill (2x8) 16 gb 2400 mhz soğutma kitli ram
    Msi Z87 g45 gaming Anakart
    Msi nvidia gtx 780 (oc edition )gaming serisi ekran kartı (3gb 384 bit )
    Xıgmatek centauro 1000 watt power suply (+80 bronze)
    120 gb kingstone SSD v300
    2.5” WD 750 gb 16 chache hardisk (7200 rpm)
    Zalman Z12+ kasa
    Kasa Sogutma : 5 adet 12 cm fan
    İşlemci soğutması: cooler master hyper evo 212
    Mavi neon aydınlatma
    Logitech g 510 LCD göstergeli led aydınlatmalı oyuncu klavyesi
    A4 tech 760 H oyuncu lazer mouse (3600 dpi)
    AOC 21.5” full HD led monitör

## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ## ## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ##

• quote:

Orijinalden alıntı: flagbearer

bu da benden benide ekleyin klube
    sistemim
    Haswell İntel İ5 4670k 4.2 ghz da çalışmakta (1150 soket)
    Gskill (2x8) 16 gb 2400 mhz soğutma kitli ram
    Msi Z87 g45 gaming Anakart
    Msi nvidia gtx 780 (oc edition )gaming serisi ekran kartı (3gb 384 bit )
    Xıgmatek centauro 1000 watt power suply (+80 bronze)
    120 gb kingstone SSD v300
    2.5” WD 750 gb 16 chache hardisk (7200 rpm)
    Zalman Z12+ kasa
    Kasa Sogutma : 5 adet 12 cm fan
    İşlemci soğutması: cooler master hyper evo 212
    Mavi neon aydınlatma
    Logitech g 510 LCD göstergeli led aydınlatmalı oyuncu klavyesi
    A4 tech 760 H oyuncu lazer mouse (3600 dpi)
    AOC 21.5” full HD led monitör

## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ## ## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ##

Msi lardan memnun musunuz?

• Bişey sormak istiyorum. Z87 g45 teki entegre ses kartı var ya o kart z87 g43 te var mı?

• G43 gaming de var diye biliyorum ama msi in kendi sitesinden kontrol edersen daha doğru olur

• Ekran kartından çok memnun um ama anakart için aynı şeyi söyleyemeceğim forumlarda incelemelerde filan baya bi şişirdiler belki o yüzden yüksek beklentilerimi karşılayamdı yazılımsal sorunlarda yaşadım birazda onların etkisi war düz msi g43 de alabilirsin bence ne kadar az özellik okadar az problem ses kartı farklı olabilir ama düz modelde bi sitesinden kontrol et yinede

• takip

• quote:

Orijinalden alıntı: flagbearer

Ekran kartından çok memnun um ama anakart için aynı şeyi söyleyemeceğim forumlarda incelemelerde filan baya bi şişirdiler belki o yüzden yüksek beklentilerimi karşılayamdı yazılımsal sorunlarda yaşadım birazda onların etkisi war düz msi g43 de alabilirsin bence ne kadar az özellik okadar az problem ses kartı farklı olabilir ama düz modelde bi sitesinden kontrol et yinede

Ne gibi sorunlar yaşadınız?

• driver sorunları daha çok ses kartıdriverı usb fast charger driverı o tarz şeyler fast charger ı yükleyince usb ler sapıtıyordu taktığım ayğıtlar çalışmıyor yada görmüyor
  • Msi Z87 g45 gaming Anakart için yeni bios çıktı arkadaşlar...v.1,6 tarih 12,02,2014 konu sahibi arkadaş ilk sayfaya bunu eklesin.. en sık bios bu anakarta geliyor buda çok iyi demektir

https://store.donanimhaber.com/32/54/58/325458b284ca3da9294e230623c841b2.jpg

## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ##

• Arkadaşlar benide ekleyin MSI Z87-GD65 Gaming
  • predators_02 P kullanıcısına yanıt
    Daha önce Çizgi Elektronik ile muhatap oldun mu hiç? Yıl 2014 delinin biri kuyuya bir taş atmıştı o taş hala o kuyudan çıkmadı. Elektronikçiyim aynı zaman da internet cafe sahibiyim ve kendim teknik servis işi ile meşgulüm. ASUS' un servisi iyi MSI' ın yada GIGABYTE' ın servisi çok kötü diye bişi kesinlikle yok kulaktan dolma konularla söylentilerle izlenime kapılmak şizofrenik bir etki yaratır insan üstünde. Çizgi elektronik ile maceralarımı yazarsam iki sayfa lazım buraya istersen yazayım ?
  • flagbearer kullanıcısına yanıt
    Şişirilecek bir durum yok kart gerçekten çok güzel bir kart. Bu seviyede bu fiyat ve sunduğu özellikler düşünüldüğünde MSI' ı alkışlamak gerekir. Keşke bütün board üreticileri MSI' ı kendine örnek alsa.
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    en çok bios bize çıkıyorsa en çok hatada bizde war demektir neyse Allah tan düzeltmeye uğraşıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.