Şimdi Ara

## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
15.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide ekleyebilirsiniz yeni gördüm kulübü
  • @
    Bomshack

Beni de ekleyebilirsin.Anadolu yakasındaki son Z87-G45 İ ben aldım heralde.Hiç biryerde yoktu :D Çok popüler tam oyuncu kartı.İstediklerimi fazlasıyla yapacağımı umuyorum.Montajını da kolay halledebilirim İnşallah :D
  • @
    PC_KOPAT@

Dostum bu karta ram olarak tavsiyen nedir ?Sende ki ram in aynısının 1866 mhz olanı almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssassinOrhan

@
    Bomshack

Beni de ekleyebilirsin.Anadolu yakasındaki son Z87-G45 İ ben aldım heralde.Hiç biryerde yoktu :D Çok popüler tam oyuncu kartı.İstediklerimi fazlasıyla yapacağımı umuyorum.Montajını da kolay halledebilirim İnşallah :D

montajda sorun yaşarsan bana ulaş

ramde ise

http://www.vatanbilgisayar.com/ram/gskill-f3-12800cl9d-8gbxl-8gb-%282x4gb%29-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=51959

• modüler power ile normal power arasındaki farklar şimdi 2foto arasında ne fark var bakalım

500watt ixigmatek

## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ##

1000watt silverstone modüler gold

asus gtx 760dc2 takılı halde

+++++
    amerikadan sipariş verdiğim fan controllerda geldi... gün içinde montaj ederim ve böylece kırmızı ejderhanın ateşini ayarlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 13 Aralık 2013; 7:38:44 >

• Şuanda MSI' ın Z77A-G45 modelini kullanmaktayım. Bu yüzden siz kullanıcılara bir kaç sorum olacak.

*Z77A-G45 serisinden aman aman bir farkı var mı? ( Bu karttan geçiş yapanlar için veya önceki kullandıkları kart ile de kıyaslanabilir)

"Aynı Zamanda Killer E2200 Teknolojisi ile Oyundaki Pinginizi Minimum’a indiriyor. "

*Burada beni en çok ilgilendiren konu PİNG değerini minimum' a düşürmesi. Ciddi anlamda bir fark yaratıyor mu?

Ayrıca, bu kartı kullanan arkadaşlar daha önce kullandıkları anakartta, işlemcilerine yapmış oldukları oc ve ısı değerleri ile ilgili farkları paylaşabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 8 Ocak 2014; 17:16:19 >
  • İnventus'tan siparişi verdim yarın elimde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 15 Aralık 2013; 16:22:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grafen

İnventus'tan siparişi verdim yarın elimde olur

Hacım ram den memnun musun ?Senin kullandığından ram den ben de almayı düşünüyorum.Aynı zamanda z87-g45 aldım.Ekran kartını asus r9 280x matrıx platınum alacağım.ne dersın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssassinOrhan

quote:

Orijinalden alıntı: Grafen

İnventus'tan siparişi verdim yarın elimde olur

Hacım ram den memnun musun ?Senin kullandığından ram den ben de almayı düşünüyorum.Aynı zamanda z87-g45 aldım.Ekran kartını asus r9 280x matrıx platınum alacağım.ne dersın?

Hocam bır sorunu yok stabıl. Bana fazla bır getırısı olmayacagı ıcın O.C.falan da denemedım stok kullanıyorum. Wındows 7 puanı 7.8 , Anakartla da cok uyumlu bana gore, gırmızı gırmızı

Ekran kartı konusunda, ben bu zamana kadar hep Nvıdıa kullandım,AMD nasıldır ne ısler yapar saglam mıdır pek bır fıkrım yok kullanmadan yonlendırme yapmak ıstemem :) Amd 'ye ısınamadım bır turlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jojgunx

en sevdiğim özelliği masaüstündeyken oc yapabilme imkanın ve kolay kullanım commed center yazılımı fanların hızları olsun cpu kasa içi sıcaklığı voltaj ayarları hepsi kontrol edilebiliyor. İşlemciyi özellikle k serisi aldım oc için ve bu kartın oc peformansı oldukça iyi. 5+1 ses sistemimi karttın audio boost >sound blaster özelliği ile bütünleştirince filmlerde ortalık savaş alanı bile olsa konuşma sesilerini çok net bir şekilde ön plana çıkartabiliyosun. Ve tabiki tasarımını tek geçerim

Masaüstünde o özelliklere nasıl erişebiliyoruz hocam ?

• Arkadaşlar imzamdaki anakart ve işlemciyi dün itibari ile sattım bu haftasonu %30 indirim denk getirebilirsem Z87 G45 yada GD65 alıcam yalnız burdaki bilge arkadaşlara birkaç sorum olacak. Birincisi G45 mi GD65 mi almalıyım ve neden? Cevaplarken işlemciyi i5 4670k alıcam ve oyun amaçlı kullanıcam elimde GTX760 var önümüzdeki aylarda HAF912+750w psu alıp SLI yapmayı düşünüyorum ona göre cevaplarsanız sevinirim.
    İkinci soru elimde Corsair Force3 Sata3 60gb ssd var ikincisini alıp RAID0 yapmak istiyorum fakat stoklardan kalkmıs yerine Corsair LS Force 60gb gelmis okuma ve yazma hızlarında 10-20mb kadar geliştirme var bunu alsam elimdeki Force3 le RAID0 olurmu olursa problem olur mu? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için sizin yönlendirmenize göre bende aranıza haftasonu katılacam kısmetse
  • power suply leri aşağıda olan kasa tiplerinde power suply fanı kimisi yukarı baktırıyor kimisi aşağı normalde aşağıya bakması lazım sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Şuanda MSI' ın Z77A-G45 modelini kullanmaktayım. Bu yüzden siz kullanıcılara bir kaç sorum olacak.

*Z77A-G45 serisinden aman aman bir farkı var mı? ( Bu karttan geçiş yapanlar için veya önceki kullandıkları kart ile de kıyaslanabilir)

"Aynı Zamanda Killer E2200 Teknolojisi ile Oyundaki Pinginizi Minimum’a indiriyor. "

*Burada beni en çok ilgilendiren konu PİNG değerini minimum' a düşürmesi. Ciddi anlamda bir fark yaratıyor mu?

Ayrıca, bu kartı kullanan arkadaşlar daha önce kullandıkları anakartta, işlemcilerine yapmış oldukları oc ve ısı değerleri ile ilgili farkları paylaşabilirler mi?

Beyler çok mu zor bir soru sordum acaba? İyi veya kötü bir cevap verilebilirdi diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 8 Ocak 2014; 17:16:31 >

• Arkadaşlar merhaba,yıllardır yeni kasa toplamıyorum,malum teknoloji takip edilmez bir hal almış :)
    Bir sistem toplama planım var ve internet araştırmalarım sonucu f/p açısından bu anakart çok öneriliyor,bende oluşturacağım sistemde bu anakartı kullanmayı düşünüyorum. (Tabi ileriye dönük,upgrade edilebilir olması tercih sebebim oldu.)
    Sorunum bu anakart a uygun bir kasa,bütçem çok yok en fazla güç kaynağı dahil 450 lira civarı.Kasa da olmasını istediğim özellikler kolay temizlensin ve boyutları çok büyük olmasın kafi,biraz da sessiz olsa güzel olur tabi :D

Şimdi beğendiğim 2 kasa var,ancak bu kasalar ATX değil ve bu board ile uyumlu olur mu bilemedim.

1-http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-sil-352m-kkn1-silencio-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=68562

2-http://www.n11.com/aerocool-ds-cube-usb-30-micro-atx-mini-itx-kirmizi-kup-kasa-P18011349

3-http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-ccm-38cww-e71-assasin-black-edition-tauro-80plus-700w-midt-atx-pencereli-beyaz-kasa/productdetails.aspx?I_ID=67828 (Bu ATX destekliyor.)

1. ve 2. kasa uyumlu olabilir mi,bunu sormamın nedeni öyle devasa ekran kartı vs. kullanmayacağım sistemde basit bir ekran kartı,bir ssd ve 1 adet Corsair Vengeance olacak sadece.Bu kasalar dışında önerileriniz varsa lütfen paylaşın.Şimdiden teşekkür ederim. ;)

• 3 gün önce yazdıgım soruya cevap vermeyen arkadaşlara teşekkürü burdan borç bilirim. İlgisizliğiniz için teşekkürler. Klübe beni de Z87 G45 + i5 4670k ile ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dereli86

3 gün önce yazdıgım soruya cevap vermeyen arkadaşlara teşekkürü burdan borç bilirim. İlgisizliğiniz için teşekkürler. Klübe beni de Z87 G45 + i5 4670k ile ekleyebilirsiniz.

Peki durum nasil ? Herhangi bir fark yarattımı bu anakart ? Ping konusunda farkedilebilecek bir fark varmıdır ??? Yarin nasipse alacagim bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

quote:

Orijinalden alıntı: dereli86

3 gün önce yazdıgım soruya cevap vermeyen arkadaşlara teşekkürü burdan borç bilirim. İlgisizliğiniz için teşekkürler. Klübe beni de Z87 G45 + i5 4670k ile ekleyebilirsiniz.

Peki durum nasil ? Herhangi bir fark yarattımı bu anakart ? Ping konusunda farkedilebilecek bir fark varmıdır ??? Yarin nasipse alacagim bende.

Henüz oyun kuramadım fakat i5 4670k 1090t'me kıyasla baya hızlı win 7 açılışım Corsair Sata3 SSD ile BIOS'tan sonra 6 sn civarında yarın oyunlardan birini kurarsam yazarım burdan
  • Anakart anakarttır abartmaya gerek yok
  • arkadaşlar Vatan bilgisayardan bende aldım işlemciyi taktım, rami taktım. Ama görüntü yok böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
  • Arkadaşlar bu anakartla Kablosuz internete bağlanabilir miyiz, yoksa ayrı bir aparat mı gerekir.
    Wifi ağlarına katılmak için yani
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.