Şimdi Ara

## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
15.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baya hızlı sıçrayış yapmışsın

Bu tip güncellemeler için 2-3 yıl bekleyenler var.
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam hoşgeldiniz aramıza ssleri bekliyoruz.Anakart hakkında bikaç yorumda sizden alalım...
  • kedi bedri kullanıcısına yanıt
    Bencede sistem güzel olmuş.Bedri hocam sizide ekliyeyimmi kulübe isterseniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

Bencede sistem güzel olmuş.Bedri hocam sizide ekliyeyimmi kulübe isterseniz?

Çok teşekkürler hocam teklifiniz için ancak ben kullanıcısı değilim. Kardeşimizin sorusunu yanıtlamak için yazdım.

Asus M5A97 R2.0 + Amd Fx X4 4100 @4.4GHz kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende bu a.karttan aldım ve diğer aldığım parçaları da sizle paylaşayım aldığım parçaların maddi duruma göre en iyisini almaya çalıştım ona göre yorum yaparsanız sevinirim.Aklıma takılan ram ve hdd sadece.İleriki günlerde bir ram daha alıcam hdd i idare edeceğim artık inşallah bu sistem işimi görür.(Ekran kartım giriş kartı var 5570 onu da sonradan değiştirmeyi düşünüyorum 1 ay sonra filan).Amd den İntel e geçiyorum ilk defa bakalım ne fark göreceğim. Bir de ben bu sistemi vatanbilgisayardan aldım hala ups ye teslim edildi diyor.Kargodanda araştırdım noyu bulamadı sistem, ne zaman elime geçer acaba bu parçalar?
    MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    INTEL
    Core i5 4670 Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    CORSAIR
    4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Bellek
    SEAGATE
    3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk
    COOLER MASTER
    ELITE K280 500W MidT ATX SİYAH KASA

• kingspc kullanıcısına yanıt
    Sistem güzel kardeşim. Sistemin 15 gün içerisinde eline geçer...
  • eklermisin dostum
     ## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ## ## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ## ## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ##

• PC_KOPAT@ kullanıcısına yanıt
    Ekledim dostum sistemin canavar iyi günlerde kullan.Kart hakkında bikaç yorumda senden alalım
  • Bu klübe damsız giriliyormu : )
    Z77a-gd65 gaming ile benide alarak toplumsal barışın temellerini atalım gaming kardeşliği....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 7 Kasım 2013; 12:25:34 >
  • Nopasstr kullanıcısına yanıt
    Akşama kulübe gd65 ide ekliyorum dostum meraklanma aksama eklerim
  • Bomshack kullanıcısına yanıt
    dostum kart için fazla söze gerek yok oyun amaçlı aldım zaten otomatik o.c. 4.0 ghz yapıyo basit arayüzü sayesinde kolay o.c. imkanı sunuyor işlemci de 4770k olunca iyi performans alıyorum açıkçası daha fazla resim çekeyim eklicem kart çok iyi alacak arkadaşlara duyrulur
  • Arkadaşlar yeni sistem topladım ama ekran kartı driverlerini yükleyemiyorum msi z87 g45 gaming anakartım zotac gtx 780 referans soğutma ekran kartım war i5 4670k işlemci intelin kendi GPU ile sorunsuz çalışıyo ama gtx 780 driverlarını yükleyince sistem açılmıyo virtu licid i açık ve kapalıda denedim değişen bişi olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

Ekledim hocam hoşgeldiniz aramıza ssleri bekliyoruz.Anakart hakkında bikaç yorumda sizden alalım...

sistemdeki ekran kartı zotac gtx 780ti olcaktır

cpu fanı/fan conroller tavsiyeleri bekliyorum beyler...

## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ##

bios menüsü çok hoş ve basit oc ayarları çok geniş ve detayli... kutu içinden 2sata kablosu gelmesi bence eksilkil en az 4tane gelmesi lazımdı...
    msi gaming rozeti çok hoş.. ve kapıya asılan oyundayım etiketi...
    ses kartını merak edenler için çıkışından test yapıp izlenimleri eklerim
    dvd içinden çıkan programlar faydalı kurun..

• Merhaba arkadaşlar. Bende en geç 15 aralığa kadar yeni bir pc toplamayı düşünüyorum. Intel i5 4670K işlemci ve MSI Z87 G45 anakart almaya karar verdim.
    Diğer özellikler ise şöyle;
    SAMSUNG 120GB 840 EVO SATA 3.0 (OKUMA 540MB / YAZMA 410MB) SSD,
    WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk,
    23" Asus MX239H IPS-Led monitör,
    Zalman Z11 Plus mid-tower kasa,
    Ocz ZS 650W 80+ Bronze Power Supply
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram,
    Geforce GTX 760 ekran kartı.

SSD'yi C sürücüsü olarak, 1TB hard diski de D sürücüsü olarak kullanmayı düşünüyorum.
    Bilgisayarı genel olarak Autocad, Solidworks ve oyunlar için alacağım. Tomb Raider, Far Cry 3, Assassin's Creed IV, Battlefield 4 gibi oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorum. Tabi 1-2 yıl sonra belki medium ayarlara da düşebilir :)
    Bu sistem beni 2 yıl civarı götürsün istiyorum, çünkü büyük ihtimalle bu süre içinde tekrar anakart ve işlemci yenileyecek bütçem olmayacak.

Sizce sistem nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korialstrasz -- 12 Kasım 2013; 16:23:09 >

• Ssd vertex 2 sorun var arkadaşlar yaptım tüm updateleri gene aynı, kullanan varmı? Ssd

• Bende aranıza yeni katıldım :)

• Benim g45 in içinden sli köprüsü de çıktı, msi son versiyonlarda kutu içeriğine bunu da eklemiş herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken_618 -- 1 Aralık 2013; 23:06:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulübe benide ekleyin ark

not; 2 sata kablosu nedir abi ya dvr boşta kaldı

gtx 770 asus

4670k

2x4 gb gskil ram

hyperx ssd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melo4554 -- 4 Aralık 2013; 16:55:19 >

• ark o.c adjust cpu ratio diye bir seçenek var onu yükselterekmi yapıyoruz bu çarpanlarımı yükseltiyor frekans hızını yükseltemiyorum üstüne dokunulmuyor ??
  • Gruba benide ekleyin beyler bu sistemde benden gelsin

MSI-Z87-g45
    Core i7 4770K
    Corsair Vegeance 8GB 1600MHz CL9
    Asus DCU2 GTX680 TOP
    HighPower Direct12 750W 80+ Plus Bronze
    Aerocoll XPREDATOR X3

resimler
    http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v5w48.jpg
    http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v5wyk.jpg
    http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v5x0r.jpg
    http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v5x2x.jpg
    http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v5x42.jpg

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.