Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bütçeme göre bu iki anakarttan birini alcam sizce hangisini almalıyım?Öneriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FRKN_01 F kullanıcısına yanıt
    gaming 5 öneririm
  • dockhanger kullanıcısına yanıt
    Bios en güncel sürüm 1.06.
    Hocam bütçemi çok aşıyor o anakarta ya pc mate yada z97-G43 den biri sizce?

• pzero_nero kullanıcısına yanıt
    1.09 cıktı onu yüklemeni tercih ederim
  • FRKN_01 F kullanıcısına yanıt
    bende ilk sistemi toplayacağım zaman pc mate yapmıştım sonra kartın yetersiz olduğunu söylediler z97 tercih edebilirsin tabiki genede asus vb kartlara bakmanı tercih ederim
    Sağolun hocam

• arkadaşlar msi z97 gaming 5 kullanıyorum acaba yeni çıkan bios 1.9 yükleyen oldu mu? herhangi sorun mevcut mu acaba
  • YÜKLEDİM bi sıkıntı yok 8.1 de onedrive kaldırınca mevcut bir performans artışı oldu
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Hocam 3-4 ay oldu ben sistem toplayalı. Gaming 7 ve 9 hiçbiryerde stokta yoktu. Bilgisayarcıma gittiğimde bana gaming 9 un stoklara 20 gün daha girmeyeceğini girdiğindede sayılı adette gireceğini söyledi ister bekle dedi ister başka kart al. Gaming9 u aldım iyikide beklemişim diyorum. Exa bayisi idi aldığım bilgisayarcı. Sizde vatan dışında yerlere bakın. ben şahsen hiç vatana bakmam. En son bulamazsam gider ordan alırım.
  • Arkadaslar gaming 5 almayi dusunuyorum i5 islemci alacaktim i7 destegi var diyor sitesinde. I5 le calismayacak mi yani mimari ayni halbuki. Anlamadm ben bu isten bir sey

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Arkadaslar gaming 5 almayi dusunuyorum i5 islemci alacaktim i7 destegi var diyor sitesinde. I5 le calismayacak mi yani mimari ayni halbuki. Anlamadm ben bu isten bir sey

i7 - i5 - i3 vs destek var...

Aşağıdaki linkten bakabilirsin...

http://tr.msi.com/support/mb/Z97-GAMING-5.html#support-cpu
  • tamyak kullanıcısına yanıt
    Supersin hocam. alimdan vazgececektim neredeyse.

• Arkadaşlar z97 pc mate anakartım var. live update ile güncelleme yaparken fark etmeden bios update yaptım. Bios ekranı bu şekilde oldu.windowsda ekran düzeliyor ama mavi ekran çıkmaya başladı. Ne yapmalıyım.

• Z97 PC Mate anakartım var. Beni de ekleyin. :D
  • Z97 Gaming 3 için yeni bios 2.6 sürümü çıktı, ilgilenenlere duyurulur.

MSI live update ile güncelleme yapmayın, bios yüklemeyin - hatta hiç sisteminize dahi kurmayın.
  • Kimse Z97S SLI PLUS almamış ama kart aslında tüm özellikleri barındırıyor.İnsanların neden sürekli gaming serisi aldıklarını anlamıyorum
  • MSI Z97 Gaming 3 kullanıyorum benide ekler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanedi

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

z97 mpower anakartta 840 Pro ssd tam performanslı calismiyor. Geç açılıp geç kapanıyor sistem, sentetik testler normal fakat sata2 kablosu ile bağlı, sata2 ve sata3 kablo arasında fark. var mı acaba?

masa üstüne gelme süresi ne kadar. Csm disable fast boot enable olmalı

Windows logosu tam dönüyor mesela. Dandik msata ssd'mde bile logo yarıya kadar dönünce açılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.