Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lgokol

Arkadaşlar Gaming 7 ana kart aldım kasayı ilk defa dizdim ve ilk başlattığımda debug ta 15 yazıyordu ve sürekli reset atıyordu ekran gelmeden, gücü kesip kabloları biraz ittirince düzeldi , fakat bu debug ta ki sayılar sürekli değişiyor 30-50 arası gidip geliyor ama sabit 30-31 de kalıyor genellikle debug ta ki rakamların nedeni nedir normal mi ?

Degub göstergesindeki rakamları sürekli değişmesi normaldir hocam. Yani anakartında herhangi bir sorun yok.
  • i3 işlemci
    gtx760 ekran kartı
    msi z97 gaming 5 anakart var 4gb ram var
    600w power supply topladık 2 gün önce.

PC zaman zaman restart atıyor. Dün akşam 7 saat boyunca hiç kapatmadan kullandık restart atmadı.

Bu sabah açtığımızın 5. dakikasında restart attı. Bunun sebebi ne olabilir anakartta mı problem var? Power Supply mi yetmiyor?? Yada voltaj değişikliği bu kadar etki eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbalcı82

gerçek 600w mi
    hangi model hangi marka

http://forum.donanimhaber.com/m_81967725/tm.htm

430w veriyormuş galiba. Hesapladığımda kasanın ihtiyacı olan güç 380w civarı çıkıyor.

bu kasanın içinden çıkan power supply hocam.
  • Arkadaşlar SLI PLUS kullanıcısıyım System2 fanın gerilimini kontrol edemiyor BIOS. Yani fan sürekli son süratte dönüyor. Diğer hepsi düzgün çalışıyor. Var mı aynı problemi yaşayan? Ne yapmalıyım acaba bu konuda?
  • Herkese Selam,

MSI Z97 Mpower Max AC anakartta Corsair Dominator Platinum 4*4GB 2400Mhz bellek kullanan var mı?
  • Laptoplar ve Tabletler hızla yükselirken PC ler neden geriliyor ?

Bana göre en büyük sorunları wifi internet destekli anakartların yaygınlaşmaması
  • Yakın zamanda ssd takmak istiyorum hangi modeli kullanıyorsunuz ?
    veya m.2 olanlardan mı alsam m.2 takan kullanan var mı

intel ssd 180 gb var ama laptopta takılı z97 için hangisi kullanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYAADAM -- 1 Mayıs 2015; 17:51:25 >
  • Yaz beni de MSI Z97 Gaming 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Z3R0] -- 2 Mayıs 2015; 20:23:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAYAADAM

Yakın zamanda ssd takmak istiyorum hangi modeli kullanıyorsunuz ?
    veya m.2 olanlardan mı alsam m.2 takan kullanan var mı

intel ssd 180 gb var ama laptopta takılı z97 için hangisi kullanıyorsunuz.

Ben Z97 Gaming 3'de Kingston marka M2 SSD kullanıyorum. Özellikle M2 olsun diye uğraşmadım. SSD alacaktım. 2. el baktım forumdan. Yakınlarda ikamet bir forumdaştan aldım. Diğer SSD lerle ciddi fark var mıdır bilemem ama çok da fark olduğunu sanmıyorum. Yalnız sistem şu anda stabil çalışıyor. Sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyorahıskalı -- 2 Mayıs 2015; 22:56:55 >
  • Benide ekleyiniz efem.

MSI Z97 Gaming 7 + i7-4790K

Masaüstü bilgisayara geçince kulüp üyeliği için gerekli evrakları SS olarak atarım

Edit:Gerekli belgeler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz976 -- 3 Mayıs 2015; 10:46:00 >

• bende geldim

Z97I Gaming ACK + i7 4790K
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

i3 işlemci
    gtx760 ekran kartı
    msi z97 gaming 5 anakart var 4gb ram var
    600w power supply topladık 2 gün önce.

PC zaman zaman restart atıyor. Dün akşam 7 saat boyunca hiç kapatmadan kullandık restart atmadı.

Bu sabah açtığımızın 5. dakikasında restart attı. Bunun sebebi ne olabilir anakartta mı problem var? Power Supply mi yetmiyor?? Yada voltaj değişikliği bu kadar etki eder mi?

Güç kaynağın yeterli. Anakartta sorun olma ihtimali çok düşük. Yazılım yada büyük ihtimal bellek kaynaklıdır.
  • Z97S SLI Plus için bios güncellemesini yapmak için güncelleme dosyasını sadece USB'ye atmak yeterli mi? Yani USB Flash belleğe başka bir işlem yapacak mıyız? Bios güncellemesini biliyorum M-Flash ile ama dosyayı usb'ye atarken ne yapacağımızı soruyorum.
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    Boş belleğe atmanız yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Benide ekleyiniz efem.

MSI Z97 Gaming 7 + i7-4790K

Masaüstü bilgisayara geçince kulüp üyeliği için gerekli evrakları SS olarak atarım

Edit:Gerekli belgeler :)

sana zahmet resimdeki ayarları
    bios bide msı Intel(R) Extreme Tuning Utility ayarları resim olarak paylaşma imlanın varmı bende bir deneme yapmak istiyorum

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    P.M. Yolladım.
  • MSI Z97S SLI Plus ile ben de aranıza girebilirim artık, eklerseniz tabi.

Arkadaşlar bu MSI anakartta hangi driverı indirmemiz yeterli? Şu diğer driverlar diyor, ASMedia USB 3.0 driver var mesela bir de SATA/AHCI driver var. Bu üçüne gerek var mı indirmemize?
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum hepsini. Ne olur ne olmaz kur gitsin.

Benim SLI plus system fan 2 fan yönetmiyor sabit hızda dönüyor. Sende de öyle mi acaba?

• MSI Z97 Gaming 3 kullanıyorum hocam benide ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

Ben kurdum hepsini. Ne olur ne olmaz kur gitsin.

Benim SLI plus system fan 2 fan yönetmiyor sabit hızda dönüyor. Sende de öyle mi acaba?

Nereden bakabilirim? Bios'tan nereye gireyim?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.