Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekleyebilirsiniz. MSI Z97 Gaming 5 aldım.
  • Beyler benide ekleyin bugün vatandan z97 gaming 3le bi sistem kurdum foto lazımsa alıntılayın atiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni kurdum sistemi.
    MSI Z97 G43 + G3258 + 2x4GB Gskill Ripjaws
  • MSI Z97M Gaming Micro ATX anakart kullanıyorum. Dünyanın en yakışıklı anakartı. :)
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım var ASUS Z97-PRO GAMER nasıl bir kartır önerirmisiniz veya önerceginiz bir kart varmıdır şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi has_başkan -- 29 Mart 2015; 21:49:46 >
  • Hangi işlemciye dostum

• 4690k G3258 bu ikisinden biriyle kulanacam ama ilk olarak 3258 de
  • Bende aranıza katıldım Z97 gaming 7 ana kart ile.
    i5 4690K işlemci ile kullanıyorum.
    -
    Bende şöyle sıkıntı var. internetimi sınırlıyor killer network bunun çözümü varmıdır ?
    dowloand ederken baya az hızda indiriyor..
  • KAYAADAM K kullanıcısına yanıt
    Killer networku kaldırıp sadece ethernet sürücülerini yükleyebilirsiniz.

http://tr.msi.com/support/mb/Z97-GAMING-7.html#down-driver&Win8.1%2064
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyLeGs

Killer networku kaldırıp sadece ethernet sürücülerini yükleyebilirsiniz.

http://tr.msi.com/support/mb/Z97-GAMING-7.html#down-driver&Win8.1%2064

Evet bu adresten killeri indirdim ama sadece eternet yokki.
    killer olanı kurdum ve bu yazdığım sorun çıkıyor.
    altakini indirincede setup dosyası yok içinde haliyle kuramıyorum.
    http://hizliresim.com/9VOv28

• KAYAADAM K kullanıcısına yanıt
    Alttaki olan (driver only) yazan sizin için gerekli olan. Kurulum dosyası yoktur, sadece sürücü dosyalarını içerir.
    Mevcut sisteminizde killer network programını kaldırıp sistemi baştan başlatın.
    Aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarından killer'ın sürücüsünü güncelleştir diyip, indirdiğiniz klasörü gösterin. O gerekli dosyaları alıp sürücüyü kuracaktır. (Zip içinden çıkardıktan sonra)
  • Arkadaşlar 1 hafta içinde bende gaming7 alacam , kafama takılan bir soru var bütün ssd leri destekliyormu? Sandisk standart 128gb sata3 ü desteklermi yoksa yenisini almam gereklimi

• quote:

Orijinalden alıntı: KyLeGs

Alttaki olan (driver only) yazan sizin için gerekli olan. Kurulum dosyası yoktur, sadece sürücü dosyalarını içerir.
    Mevcut sisteminizde killer network programını kaldırıp sistemi baştan başlatın.
    Aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarından killer'ın sürücüsünü güncelleştir diyip, indirdiğiniz klasörü gösterin. O gerekli dosyaları alıp sürücüyü kuracaktır. (Zip içinden çıkardıktan sonra)

Yazdıklarını harfiyen uyguladım.. hızım yine aynı ayarda devam ediyor.
    laptopda wifi ile aynı dosyayı muzam hızlı indiriyorum. masa üstü pc tüm denilenleri yaptım ama değişen birşey olmadı.
    Artık şans diyorum.
    Yardımlar için herkese teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar Bios tan işlemci çarpanını 45 yaptım yani 4.5ghz. Ama sistem artık açılmıyor Bios a bile göremiyorum. Nasıl resetlicem bu işlemci ayarlarını. Bios reset yok ise mecbur işlemciyi söküp takcam son çare. Anakart msi z97 SLI plus. Entering Bios diyor donuyor pc

Çözüldü: Bu anakart tam bir kriz kaynağı. Bios üzerinden yaptığınız oc tutmazsa ayvayı yediniz. Neyseki ram i çıkartıp taktım. Press F2 to default falan bir uyarı geldi eski ayarlarına döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely warrior -- 2 Nisan 2015; 23:07:22 >
  • lonely warrior kullanıcısına yanıt
    Bu gibi durumlar için her anakartta BIOS sıfırlama vardır. Ya cmos tuşu ile ya da kart üzerinde jumper ile. Hiç biri olmazsa BIOS pilini çıkartarak BIOS sıfırlanır. Ayvayı yiyecek bir durum yok BIOS'a zarar vermedikten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyLeGs -- 3 Nisan 2015; 2:49:38 >
  • MSI Z97 Gaming 3 kullanıyorum ekle broo

+ Fiyat/Performans Kralı
    + MSI Kalitesi
    + 3 Kat Altın Kaplama USB
    + Yardımcı MSI Programları
    + 2 Yol CrossFire Desteği
    + Overclock Canavarı
  • Şimdi overlock kabiliyeti yüksek diye konuşuluyor da. 4690k işlemciyi asus anakartta kullanan birine sormak lazım ne kadar yapabiliyor overlock. Bence msı dan aşağı kalır yanı olmayacaktır. En fazla "msı daha pratik" sonucu çıkar oradan.

quote:

KyLeGs

Bu arada benim anakartta dün bios pilini göremedim. Olmama ihtimali var mı. MSI Z97 SLI PLUS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely warrior -- 3 Nisan 2015; 14:50:52 >
    Anakarta değilde işlemciye bakılmalı önce, takoz bir işlemciyle msi z97 mpower max ac anakartını (20 fazlı) bile kullansan 0.3'te bile mavi ekran yersin, önemli olan takoz işlemciye denk gelmemek...
  • Takoz derken bende 4690k işlemci var. Bütün 4690k ların aynı seviyede overlock olduğunu düşünmemiz mi gerekiyor acaba.

@MonacoDoom
    işlemci tamamen şans işidir. Her işlemci aynı overclock performansını vermez. Forumda bi arkadaş 4690k ile 4,5 ghz nin üstünü göremezken başka bi arkadaş yine 4690k ile 4,8 ghz ye çok rahat çıktığını söyledi. Bende en son 4,6 ghz yi gördüm. 4,7 ghz de sistem kararlılık testinin tam 59. dakikasında mavi ekran yedim. Belki voltajı biraz daha arttırsam 4,7 ghz ede stabil bir şekilde ulaşabilirdim ama zorlamak istemedim.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.