Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • z97A GAMING 6 incelemesi ve overclock performansı

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

Overclocking

The high quality power section of MSI's motherboards always produces excellent overclocking results and the Gaming 6 is no different, taking our i7-4770K to 4.9GHz at a mere 1.25v. Impressive performance as always from an MSI motherboard. The benefits of quality components coupled to an easy-to-use BIOS.

http://www.overclock3d.net/reviews/cpu_mainboard/msi_z97_gaming_6_review/3

incelemenin sonunda innovasyon ödülü almıs

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

Ve şu an Türkiyede yanında 100 Tl steel series kinzu v3 gaming mouse ile beraber hediye geliyor

http://forum.donanimhaber.com/m_105797586/f_//tm.htm#106035544

• her yerde bu kartların vrmleri kötü şöyle böyle deniyor. adamların demesine göre bu kartlarda oc olmaz ama testler ayrı şey söylüyor bunlar ayrı şey. faz sayısı ile analog digital vrm' in arasında çok mu fark var?
  • overlock performansını belirleyen cok faktor var
    en onemlisi islemcinin overclock performansı( 2 aynı model işlemcinin oc performansı aynı değildir) + kasa ici sogutması,işlemci sogutması vs.
    arkadasların bir cogu yıllarıdr gigabyte ve asus fanboyu olup kullanıdkları markalara olan sevgilerinden yapiyor ,bır kısmı teorik konusuyor 8 digital faz iyidir 8 hibrid faz kotudur diyorlar
    oysa testlerde gozukuyor ki msi bir cok teste 8 digital fazlı begendikleri modelleri geciyor ve cok daha uygun fiyata satılıyor.
  • msi gaming 5 anakart kullaniyorum, ilk kartim kendini imha etti ve garantiden yenisini verdiler. bu karti kullanali 20 gun olmadi durduk yere 2 ram slotu yandi. Simdi garantiye tekrar gidiyor. MSI a daha fazla para dokecegimi dusunmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar. Beyler bi konuda yardıma ihtiyacım var. Aylardır Msi Gaming 7 anakart kullanıyorum onboard ses kartı için ayrı bir güç girişi var biliyorsunuz. Yanında da switch var orayı kullanabilmek için. Aylardır o şekilde kullanıyorum ama bu gün birden sese bişey oldu uzatmak istemiyorum sonunda o switchten olduğunu fark ettim switch öbür tarafa alınca ses sorunu gidiyor fakat sürekli kullandığım şekile geri alınca pc hoparlörü görmüyor bile ... Yardımcı olabilecek var mı?
  • K4PTAN kullanıcısına yanıt
    Güç kablosunu bağladıktan sonra o switch'i açmanız gerekiyor. Bu şekilde gücü anakart üzerinden değil direkt güç kaynağından al demiş oluyorsunuz. Eğer switch açık olduğu halde güç kablosunu takmazsanız ses kartı ne anakarttan güç alabiliyor ne de güç kaynağından. Görememesi bu yüzdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyLeGs

Güç kablosunu bağladıktan sonra o switch'i açmanız gerekiyor. Bu şekilde gücü anakart üzerinden değil direkt güç kaynağından al demiş oluyorsunuz. Eğer switch açık olduğu halde güç kablosunu takmazsanız ses kartı ne anakarttan güç alabiliyor ne de güç kaynağından. Görememesi bu yüzdendir.

Güç kablosu bağlı ve switch açıktı zaten sistemi topladığımdan bu yana hep aynı şekilde kullandım
  • Msi z97 gaming 3'ün command center'ını nereden güncelleyebilirim ?
  • h97 gaming 3 olmaz mı :)
  • 5-6 aydır z97 sli krait kullanıyorum klübü daha yeni gördüm eklerseniz sevinirim
  • Z97 Gaming 3 için yeni bios sürümü çıkmış ver.2.8, ilgilenenlere duyurulur.
  • azk A kullanıcısına yanıt
    ÜSTAD
    sana zahmet

şu iki model hangisi tercih edilmesi gerek ve nedenleri ile

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97-gaming-9-ack-intel-z97-soket-1150-ddr3-3300mhz-oc-anakart.html?srt=PU

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97-gaming-7-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-hdmidp-anakart.html?srt=PU

aradaki fiyat farkı değermi o.c yapılacak

sana zahmet olucak

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Gigabyte z97x gaming7 düşünmez misiniz msi g7 yerine ?

Gaming9 un faz doubler vs durumlarına bakmak lazım da onun dışındaki özellikleriyle fena durmuyor ama biraz tuzlu

Asus ile sıkıntı yaşamamış olsanız bunları boşverin Hero alın derdim ama biliyorum zamanında yaşadıklarınızı

• quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Gigabyte z97x gaming7 düşünmez misiniz msi g7 yerine ?

Gaming9 un faz doubler vs durumlarına bakmak lazım da onun dışındaki özellikleriyle fena durmuyor ama biraz tuzlu

Asus ile sıkıntı yaşamamış olsanız bunları boşverin Hero alın derdim ama biliyorum zamanında yaşadıklarınızı

üstad çok teşekkür ederim cevabın için
    fanboy değilim

gigaya amd tarafında hiç bir marka su dökemez eline 10 numara ÇOK DELİ ANAKARTLARI var..
    10 yıldır amd kullandım kullnmadığım ankart kalmadı son 1 yıl hariç (1 yıl içinde çıkanlar hariç) asus formula v-z bile hikaye neyse

bende msı z97 gaming9 ack beğendim

faz dubler hiç bir bilğim yok ama msı arayüz programları çok süper ben çok beğeniyorum en azından asus all suite gibi dandik değil
    link vermek istemiyorum ama burada ack olmayan modeli incelenmiş ack ac arasında farkıda bilmiyorum

• BlueSquirrel kullanıcısına yanıt
    msı live update

herşeyi yapıyor senin hiç birşey yapmana gerek yok sadece internete bağlan live update çalıştır sonra arkana yaslan izle
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Net bir araştırma yapamadım ama sonraki K killer wifi ile ilgili olabilir

Başka bir forumda şöyle denilmiş:

ACK modeli Killer Doubleshot Pro ile LAN ve Wi-Fi'yi birlikte kullanarak online oyunlarda daha düşük gecikme süresi sağlıyor. Başka bir farklılığı var mı bilmiyorum.

Usb 3.1 ile 3.0 farkının olması da muhtemel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 6 Haziran 2015; 9:53:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

msı live update

herşeyi yapıyor senin hiç birşey yapmana gerek yok sadece internete bağlan live update çalıştır sonra arkana yaslan izle

Çok teşekkür ederim işime yaradı.
  • BlueSquirrel kullanıcısına yanıt
    ne demek üstad canın sağolsun
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    üstad ikisinde de usb 3.0 var 3.1 yok

ack modelde ses kartı biraz daha iyi + wifi özelliği var aradaki faiyat farkına değmez gibi duruyor
  • Hocam Z97 G43 aldım eklersen nemnun olurum

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.