Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

millet msi h97 gaming 3 almayı düşünüyorum sizce nasıl

İşlemcin K serisi değilse, şu an piyasada satın alabileceğin en yüksek f/p oranına sahip anakart. Forumda çok tavsiye edilen ve çok fazla kullanıcısı olan bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak74

quote:

İşlemcin K serisi değilse, şu an piyasada satın alabileceğin en yüksek f/p oranına sahip anakart. Forumda çok tavsiye edilen ve çok fazla kullanıcısı olan bir model.

o.c düşünmüyorum büyük ihtimalle i5 4590 alıcam veya i5 4460
  • quote:

quote:

quote:

H97 gaming 3 anakart, i5-4590 yada 4460 işlemcilerle sana rahatlıkla yeter. İleride alacağın SSD için M.2 yuvası ve AMD ekran kartları için Crossfire desteği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Draker

quote:

quote:

quote:

H97 gaming 3 anakart, i5-4590 yada 4460 işlemcilerle sana rahatlıkla yeter. İleride alacağın SSD için M.2 yuvası ve AMD ekran kartları için Crossfire desteği var.

daha önce sormuştum ama sizede bir sorayım dedim mevcut pc'de hard disk sata 2 girişli şimdi msi h97 gaming 3'de 6 tane sata 3 girişi var bu hard diski bu anakart ile kullanabilirmiyim yani sata portlarında geriye dönük uyumluluk varmıdır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Draker

quote:

quote:

quote:

daha önce sormuştum ama sizede bir sorayım dedim mevcut pc'de hard disk sata 2 girişli şimdi msi h97 gaming 3'de 6 tane sata 3 girişi var bu hard diski bu anakart ile kullanabilirmiyim yani sata portlarında geriye dönük uyumluluk varmıdır

Hocam MSI H97 Gaming 3'deki 6 adet SATA yuvasının tamamı geriye doğru uyumludur. Yani elindeki harddiski bu anakartla birlikte kullanabilirsin.

• H97 Gaming 3 stokta kalmadığı için z97 gaming 3 aldım klübe eklerseniz sevinirim
  • arkadaşlar bende bir h97 veya z97 düşünüyorum ama bios güncellemesi yaparken siyah ekran sorunu falan oluyormuş sizde de böyle bir şey oldumu yoksa tamamen şanslamı alakalı

bios güncellemesi şartmı yani ilk anakartı aldığımız zamanki bios sürümü ile kullansak bir performans kaybı olur mu?

bios güncellerken neye dikkat edilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falcon78 -- 11 Temmuz 2015; 16:49:29 >
  • Falcon78 kullanıcısına yanıt
    Z97 Gaming 5 aldım bir ay önce kartı çalıştırdığımda son sürüm bios yüklüydü. 3 senedir MSİ anakart ve grafik kartı kullanıyorum Live Update programından yükledim bios güncellemerini ve şu ana kadar sorun yaşamadım.
  • Siyah ekran sorunu ile tam ne demek istediniz anlamadım ama BIOS'un çökmesi sonucu ekrana görüntü gelmemesi sorunu denmek istenmişse, hatalı güncelleme sonucu karşılaşılacak bir durum.
    BIOS güncellemesi donanım uyumluluğunun artırılması için gerekli bir durum. Ya da BIOS menüsüne eklenecek yeni ayarlar olabiliyor. Güncel tutmanız tavsiye edilir.
    BIOS güncellemenizi BIOS'a girerek yapın. Windows üzerinden sorunla karşılaşma ihtimaliniz var ve o bahsettiğiniz siyah ekran sorunu olabilir.(msi z87-g45 model kartımla bir kere Windows üzeriden güncellemek isterken karşılaştım.)
    Güncelleme sırasında elektrik kesintisinin de olmaması gerekli mutlaka.

@iskoz
    Şansınız yaver gitmiş ve bir sorun olmamış. MSI forumlarında bile tavsiye edilen BIOS üzerinden güncelleme yapılması. Henüz bir sorunla karşılaşmamışken yönteminizi değiştirin bence :)
    Sadece diğer yüklü uygulamalar için LiveUpdate kullanmaya devam edin bence.

• yani bir kaç yerde böyle bir şey gördüm de bios başarılı bir şekilde güncelleniyor ama ekrana görüntü gelmiyor anladığım kadarıyla şansla alakalı bir durum bir h97 ve z97 msi gaming serisi anakart alıcam pcb kalitesi, falan hoşuma gidiyor forumda gigabyte önerip duruyorlar ama içime yatmadı tasarımı falan sanki eski 945g chipset anakrtları hatırlatıyor
  • Arkadaşlar elinde fazladan msi z97 gaming 7 arka paneli olan varmi ? 2.el Z97 g7 aldim (kulube eklerseniz sevinirim )fakat orj arka paneli yok malesef nasil temin edebilirim , msi ın yetkili servisinde yedek parca vs bulunurmu ? Birde ssd alıcam yakın zamanda , anakarttada m2 ssd portu var sizce m2 mi almaliyim yoksa normal ssd mi ? Bir sorum daha var anakart uzerindeki ses yongasina extra guc saglayan bir yer var fakat bende bunun kablosu olmadigi icin gucu anakarttan aliyor durum boyle iken yandaki ses switch i hangi konumda olmali birde o kabloyu nasil temin edebilirim ? Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 16 Temmuz 2015; 5:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyin MSI Z97 Gamıng 9 ACK

• Offf Karta bak be ateş ediyor resmen

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 16 Temmuz 2015; 9:51:41 >

• Arkadaslar pc acilista a2 ve 9c hatalari veriyor , ne hd kablosu takili ne baska birsey klavye mouse u bile cikardim gene a2 ve 9c yazisi cikiyor lutfen yardim bunlar nedir ? Bios 1.9 surumu var a2 ve 9c yazilari 1 sn cikip gidiyor bu bir problemmidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 16 Temmuz 2015; 14:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

Arkadaslar pc acilista a2 ve 9c hatalari veriyor , ne hd kablosu takili ne baska birsey klavye mouse u bile cikardim gene a2 ve 9c yazisi cikiyor lutfen yardim bunlar nedir ? Bios 1.9 surumu var a2 ve 9c yazilari 1 sn cikip gidiyor bu bir problemmidir ?

Onlar kontrol karakterleri

Anakartın hangi aşamada olduğunu belirtiyor
    Mesela A2 sata bağlantı kontrol karakteri

Bilgisayarın açıldığında A2 yazıp donsaydı SATA bağlantılarının birinde sorun var demekti.

Yani donma olmadığı A2(sata) adımını başarı ile geçtiği için bilgisayarında sorun yok
  • Oh be kardesim cok saol sabahdan beri kafayı yedim bunlar nie cikiyor die...

• Msi z97 gaming 7 arka panel lazım nasıl temin edebilirim ? Bildiğiniz yedek parça satan yer varmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

Msi z97 gaming 7 arka panel lazım nasıl temin edebilirim ? Bildiğiniz yedek parça satan yer varmıdır ?

Bu konuda msi teknik servisi ile görüşmek gerek yada ikinci el msi z97 gaming anakart satan birini bulursan belli bir fiyat karşılığı isteyebilirsin onun dışında başka bir çözüm yok gibi

• arkadaslar gaming 5 kullanıyorum ses jakında bi problem cıktı hoperlör takınca catır cutur ses geliyo bi nevi çalışmıyo usb den ses kartı takıp işim öle görüyorum bu konuda ne yapılabilir
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.