Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dockhanger

arkadaslar gaming 5 kullanıyorum ses jakında bi problem cıktı hoperlör takınca catır cutur ses geliyo bi nevi çalışmıyo usb den ses kartı takıp işim öle görüyorum bu konuda ne yapılabilir

Garantisi varsa hemen servise yolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

arkadaslar gaming 5 kullanıyorum ses jakında bi problem cıktı hoperlör takınca catır cutur ses geliyo bi nevi çalışmıyo usb den ses kartı takıp işim öle görüyorum bu konuda ne yapılabilir

Audio Boost zaten bir nevi ses karttıdır.

Şimdi bende de Z97I Gaming AC kartında Ses portlarında yani kendi ait arka tarafta olanlardan:

http://www.msi.com/pic/product/five_pictures5_3146_20140414154446.png

Kırmızı boyanmış port çalışmıyor. Çalışıyor ama sadece hoparlörün sol tarafından ses geliyor. Sağ tarafından gelmiyor.
    Her şeyi denedim gelmiyor.
    Ben de kasanın ön portunda olan hoparlör çıkışını kullanıyorum. Garip bir durum.
    Açıkçası servisle uğraşmak istemiyorum. 20 gün ve şu an bayramdayız. Daha uzun sürer.

Ki sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar varsa bilgilendirsin. Benim sorunum gibi senin ki sadece 2'si de çalışmıyor. Ben de aynı şekilde anakartlarda problem var diye düşünüyorum.

• Beyler konu ölmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Offf Karta bak be ateş ediyor resmen

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

Onun fiyatıda ateş eder

• servisi aradım en az 3 le 4 ay dan bahsediyolar benımde hopörlerün sol tarafından ses gelmiyor bozuk diye gittik ses sistemi aldık birini gitttim televizyona taktım bu ses kartları var ana karta takılan onlardan hangisini önerirsiniz bu karta uyumlu arkadaslar
  • 3-4 ay nedir yaa şakamı bu deseydin azami 20 iş günü tamir süresi var

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb-z-pci-e-ses-karti.html#yorumlar

http://forum.donanimhaber.com/m_100442795/tm.htm inceleme
  • Sadece ateş etse iyi yuva yikar boşanma sebebi
  • dockhanger kullanıcısına yanıt
    Servis hangi hakla 3-4 ay sürer diyebiliyor. 20 günde sorunu çözemezse yeni ürün vermek zorundalar.
  • Millet SFC ve dark cap'ların ne gibi getirisi var, ayrıca gigabyte anakrtlardaki dijtial faz olayı nedir merak ettiğim için soruyorum
  • MSI Z97S SLI Plus kullanıcı olarak katılmak istiyorum. Daha doğrusu zaten katılmıştım da sınırsız ban yedim yeni hesabım bu; eski nickim "Spycho" idi, değiştirilip "Crymone" olarak eklerseniz sevinirim, iyi forumlar.
  • 2. el güzel bi kasa aldm içinde z97 pro var sorunsuz çalışıyordu sağlam bi şekilde şu 5 ways optimization olayına bakayım dedim bastım turbo modu falan çıktı neyse pc res attı boostlamaya devam etti işlemcileri en son tüm coreları bosstlarken sonuna kadar geldi ama daha bitmeden tekrar res attı ve a2 hatası verdi yardım lütfen.

i5-4690k
    zotac gtx 660 2gb 192 bit
    corsair vengeance 2x4 ram
    corsair 120gb ssd
    kingston 60gb ssd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakuzn -- 26 Temmuz 2015; 11:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakuzn

2. el güzel bi kasa aldm içinde z97 pro var sorunsuz çalışıyordu sağlam bi şekilde şu 5 ways optimization olayına bakayım dedim bastım turbo modu falan çıktı neyse pc res attı boostlamaya devam etti işlemcileri en son tüm coreları bosstlarken sonuna kadar geldi ama daha bitmeden tekrar res attı ve a2 hatası verdi yardım lütfen.

i5-4690k
    zotac gtx 660 2gb 192 bit
    corsair vengeance 2x4 ram
    corsair 120gb ssd
    kingston 60gb ssd

A2 karakteri çıktıktan sonra bilgisayar açılıyorsa sorun yok demek, donuyorsa:

Ramlerden birini çıkar ve bilgisayarı aç açılışta fabrika ayarlarına dönü seç,

Eğer düzelirse 2. rami yerine tak ve açılışta yeniden fabrika ayarlarına dönü seçerek kullanmaya başla

düzelmez ise A2 sata hatasıdır ssdlerinden birinde sorun olabilir ssdlerini çıkararak sorunlu ssdyi bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piskopatzencefil -- 26 Temmuz 2015; 13:11:06 >

• Z97 Gaming 5 ile benide kulübe ekleyebilirsiniz.
  • Piskopatzencefil kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sorunu çözdüm benm dizüstünün hdd yi bağladm 60gb lık ssd yerine direk UEFİ ye geçti ordan default a çektim bios ayarlarını açıldı pc , sonra bilgisayarı kapatıp ssd yi tekrar bağladım sorunsuz açıldı fakat neden böyle bi sıkıntı olduğunu anlayamadım 60gb lık ssd de MAC OS var 120 likte Windows önceki kullanıcı güzel bşey yapmış bilgisayar açılırken ne kullanıcaksın mac mi windows mu soruyodu şmdi o gitti sanırım bios ayarlarıyla alakalı :)
  • Arkadaşlar konuyu başından sonuna okuyamadım kusura bakmayın. Ben sadece MPower serisi ile Gaming serisi arasındaki farkı merak ediyorum. Konunun başında verilmiş olan karşılaştırma listesini inceledim. Kartlar arasında çok ince farklar var. Ayrıntılı inceler bir karar veririm. Sanırım MPower daha çok performansa yönelik, yani o.c. falan. Fakat gaming 7 kart ile de aynı performansı alırım gibi görünüyor.

Kullanım bakımından aralarında temel bir fark varsa açıklar mısınız? Sizin vereceğiniz bilgiler kart seçmemde bana yol gösterecek. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Mpowerlar en başlica gaming serilerinden ayiran özellik faz yapisi daha fazla faz bulunuyor mpower serilerinden gaming serilerine nazaran ayri olarak m powerlarda custom sivisogutma kullananlar için ideal kuzey ve guney koprusunu custom sivi sogutmayla sogutarak ayrica daha yüsek overclock değerler yakalabiliyor.Gaminglerde ise ses kalitesi ve killer etherneti ile ön plana çikiyor yani seçim sizin ne için daha çok kullanicaksaniz na göre seçebilirsiniz.adi üstünde Gaming(oyun içinmi?)Mpower(güç içinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Mpowerlar en başlica gaming serilerinden ayiran özellik faz yapisi daha fazla faz bulunuyor mpower serilerinden gaming serilerine nazaran ayri olarak m powerlarda custom sivisogutma kullananlar için ideal kuzey ve guney koprusunu custom sivi sogutmayla sogutarak ayrica daha yüsek overclock değerler yakalabiliyor.Gaminglerde ise ses kalitesi ve killer etherneti ile ön plana çikiyor yani seçim sizin ne için daha çok kullanicaksaniz na göre seçebilirsiniz.adi üstünde Gaming(oyun içinmi?)Mpower(güç içinmi?

Teşekkürler bilgiler için.

İmzamdaki sistem de oldukça kararlı ve hızlı çalışıyor. 4 senedir kullanıyorum. Oyun değil de son zamanlarda fotoğraf düzenleme ile uğraşıyorum amatör olarak. Photoshop ve Lightroom 5 kullanıyorum. Sistem bu iki programı da hızlı çalıştırıyor sadece PS'de arada bir çok az kasıyor bir de iki programı da üst üste açar uzun müddet çalışırsam o zaman kasma yapıyor.

Oyun olarak sadece Crysis oynarım o kadar. Crysis3'e kadar sorun yoktu. Crysis3'de full ayarlarda çok kastı. Ben de oynamadım önemli değil. Ekran kartı yetersiz geldi belki de. Anakart (Z97) ve işlemciyi (4790k) upgrade edersem tekrar denerim. Kasmaya devam ederse yeterli param olup ekran kartını upgrade edene kadar oynamam.

Sanırım bu durumda benim için Gaming serisi daha efektif olacak. Gaming 7 olursa, sesi de güçlü bir anakart almış olacağım. Di mi?

Killer teknolojisi online oyun oynamayacağım için önemli değil.

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Bence crysis3 online mutlaka oynamalisin ucuz zaten 30lira orjinal cd si.Bence ful ayarada crysis 3 zaten aşiri bi ekran görüntü farki olmuyor bazi ayarlari kisarak rahatca oynayabilirsin gtx760 ve 2500k gayet güzel bi 2li aslinda.fazladan para harcamana gerek yok şimdilik aslinda ama illeda param var harciycam yeni sistem kurmak istiyorum dersen i7 4790k yada biraz bekle 6700k al z170 anakart skylike gtx980 birde yanina çatir çatir her oyunu oynarsin full ayarda
  • Bios update işlemini mflash ilemi yoksa live update ile mi kurmaliyim sizce hangisi daha güvenli,

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Bios update işlemini mflash ilemi yoksa live update ile mi kurmaliyim sizce hangisi daha güvenli,

mFlash ile yaptım ben, sıkıntı yaşamadım ve işlemi çok basit.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.