Şimdi Ara

Msn 2009 '1 Davetiniz Var' Sorunu...!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her msni açtığımda 1 davetiniz var diyor tıklıyorum bakıyorum yok çıldıracağım her defasında oturum açtığımda karşıma çıkıyor ama açıyorum yok bişi neden böyle bir sorun var?

• aynı sorun bendede var yardım ederseniz seviniriz

• Valla bende de vardı sonunda bağlandı ve yoksay dedim ve kayboldu çok şükür.
  • göze batmıyorsa boşverin canım
  • bu sorunun çözümü yok heralde hiç biyerde bulamadım
  • bende de vardı sonradan gitti kendi kendine zamanla geçer :) ama bendeki sorun garip yaa forumda konu olarak açtım henüz bi cevaplayan çıkmadı kişi listemde bi gariplik var :( bazıları görünmüyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunun sorulmasından baya zaman geçmiş ama bu sorunla ilgili bende baya araştırdım, sonuç olarak
    win 7 için belirtiyorum diğer işletim sistemleri kullananlar farklı şekilde ulaşabilirler
    C:\Users\Kullanıcı İsmi\AppData\Local\Microsoft da Windows Live Contacts in içindekileri silerek ben bu 1 davetiniz var uyarısı sorununa çözüm buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joinx

Sorunun sorulmasından baya zaman geçmiş ama bu sorunla ilgili bende baya araştırdım, sonuç olarak
    win 7 için belirtiyorum diğer işletim sistemleri kullananlar farklı şekilde ulaşabilirler
    C:\Users\Kullanıcı İsmi\AppData\Local\Microsoft da Windows Live Contacts in içindekileri silerek ben bu 1 davetiniz var uyarısı sorununa çözüm buldum.

Orada sadece davet uyarıları mı depolanıyor ki aynı anda başka şeyde silmiş olabiliriz bence sakat.
  • Bendede bir süredir bu uyarı var. Bugün kendiliğinden kayboldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

quote:

Orijinalden alıntı: joinx

Sorunun sorulmasından baya zaman geçmiş ama bu sorunla ilgili bende baya araştırdım, sonuç olarak

Orada sadece davet uyarıları mı depolanıyor ki aynı anda başka şeyde silmiş olabiliriz bence sakat.

İçerisindekileri ayırt etmek biraz zor gibi. Şahsen ben önce geri dönüşüme yolladım(silmeden). Sonra msni açtim. Kişiler vb aynı yerinde duruyordu.Ve Davet uyarısı silindi.
    Riske girmek istemeyen belirtiğim kısımda bulunanları silmek yerine kesip başka yere taşıyabilir.Sonra tekrar msni açarak deneyebilir.
    Ama kişilerin yedeğini genede almak daha garantili olur.
    Bende sorun olmadı.İsteyen dediğim gibi deneyebilir.

• ben de sildim düzeldi
  • evt onu silince düzeliyor... Düzelmedi diyen varsa o davete tıklasın bu sefer davet eden kişi görünüyor. hayır deyin daha sora çıkan yazıdan engelle deyin sorun çözülür...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.