Arkadaşlar her msni açtığımda 1 davetiniz var diyor tıklıyorum bakıyorum yok çıldıracağım her defasında oturum açtığımda karşıma çıkıyor ama açıyorum yok bişi neden böyle bir sorun var?
böyle bi adrese bağlanmaya calısıyor ama baplanamıyorda
Valla bende de vardı sonunda bağlandı ve yoksay dedim ve kayboldu çok şükür.
göze batmıyorsa boşverin canım
bu sorunun çözümü yok heralde hiç biyerde bulamadım
bende de vardı sonradan gitti kendi kendine zamanla geçer :) ama bendeki sorun garip yaa forumda konu olarak açtım henüz bi cevaplayan çıkmadı kişi listemde bi gariplik var :( bazıları görünmüyor..
Sorunun sorulmasından baya zaman geçmiş ama bu sorunla ilgili bende baya araştırdım, sonuç olarak win 7 için belirtiyorum diğer işletim sistemleri kullananlar farklı şekilde ulaşabilirler C:\Users\Kullanıcı İsmi\AppData\Local\Microsoft da Windows Live Contacts in içindekileri silerek ben bu 1 davetiniz var uyarısı sorununa çözüm buldum.
quote:
Orijinalden alıntı: joinx
Sorunun sorulmasından baya zaman geçmiş ama bu sorunla ilgili bende baya araştırdım, sonuç olarak win 7 için belirtiyorum diğer işletim sistemleri kullananlar farklı şekilde ulaşabilirler C:\Users\Kullanıcı İsmi\AppData\Local\Microsoft da Windows Live Contacts in içindekileri silerek ben bu 1 davetiniz var uyarısı sorununa çözüm buldum.
Orada sadece davet uyarıları mı depolanıyor ki aynı anda başka şeyde silmiş olabiliriz bence sakat.
Bendede bir süredir bu uyarı var. Bugün kendiliğinden kayboldu.
quote:
Orijinalden alıntı: #berk
quote:
Orijinalden alıntı: joinx
Orada sadece davet uyarıları mı depolanıyor ki aynı anda başka şeyde silmiş olabiliriz bence sakat.
İçerisindekileri ayırt etmek biraz zor gibi. Şahsen ben önce geri dönüşüme yolladım(silmeden). Sonra msni açtim. Kişiler vb aynı yerinde duruyordu.Ve Davet uyarısı silindi. Riske girmek istemeyen belirtiğim kısımda bulunanları silmek yerine kesip başka yere taşıyabilir.Sonra tekrar msni açarak deneyebilir. Ama kişilerin yedeğini genede almak daha garantili olur. Bende sorun olmadı.İsteyen dediğim gibi deneyebilir.
ben de sildim düzeldi
evt onu silince düzeliyor... Düzelmedi diyen varsa o davete tıklasın bu sefer davet eden kişi görünüyor. hayır deyin daha sora çıkan yazıdan engelle deyin sorun çözülür...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme