Şimdi Ara

Msn Açılmıyor du AÇILDI :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugune kadar problemsiz çalışsan msn bugun sorun verdi açamadık bi türlü .. kısaca sorunu şöyle özetleyebiliriz

Msn hatası : Net passport hesabınızda sorun oldugunda msnde hesap açamıyorsunuz die bir hata veriyor.. tamam ı tıkladığımızda direk msn sitesine yönleniyor ve Microsoft® .NET Passport, geçici olarak isteğinizi tamamlayamadı. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

İşte böyle bir problem ; bağlantıdanmı kaynaklanıo telekomdan mı kaynaklanıo , msndenmi kaynaklanıo çözemedim bi türlü..Varmı bir fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiNaRKsK -- 12 Aralık 2004, 20:25:01 >

• benimkide açılmıyor ben gmailden giriyodum msn'e o açılmıyor ama hotmailden açınca giriyo şimdilik hotmaille msni kullanıyorum....
  • msn den kaynaklanan bi sorun gibi görünüyo...
    bence bi süre sonra düzelecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CiNaRKsK

Bugune kadar problemsiz çalışsan msn bugun sorun verdi açamadık bi türlü .. kısaca sorunu şöyle özetleyebiliriz

Msn hatası : Net passport hesabınızda sorun oldugunda msnde hesap açamıyorsunuz die bir hata veriyor.. tamam ı tıkladığımızda direk msn sitesine yönleniyor ve Microsoft® .NET Passport, geçici olarak isteğinizi tamamlayamadı. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

İşte böyle bir problem ; bağlantıdanmı kaynaklanıo telekomdan mı kaynaklanıo , msndenmi kaynaklanıo çözemedim bi türlü..Varmı bir fikri olan?

Bende sadece bende var zannediyordum bu problem.İçimi rahatlattın birazda olsa.

quote:

msn den kaynaklanan bi sorun gibi görünüyo...
    bence bi süre sonra düzelecektir.

Umarım çabuk düzelir

• bende de var ayrıca msn explorer kullanıyordum onda da sorunlar başlayınca değiştirdim firefox'a geçtim.
  • valla aynı sorunla karşılaşan bı kaç kişiyi görünce bende rahatlamadım değil hani :)
    bakalım bekliycezzzz
  • Benimki giriyor ie ayarlarını kontrol edin bakem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EVET ARKADASLAR ARADA MSN VE HOTMAİL YAPIYOR BU RADA SIZLERDEN RICAM VAR NERE OLDUGUNUZU HIC DEGILSE BOLGE OLARAK YAZARSANIZ BDAHA İYİ OLUR MESALA BEN ANTALYA BOLGESINDEN 3 -4 GUN ONCE BENDE VARDI GUNDUZ ACAMIYORDUM ANMA GECE İLERLEYEN SAAATLERDE ZORLADA OLSA DA ACILIYORDU SORUNSUZ VE PROBLEMSIZ GUNLER DILEGIYLE
  • tabi izmirdeyim ben karşıyaka bildiğimkadarıyla hatay tarafıdna bi sorun yoq faaka bizim buralar sorunlu galiba
  • Ben Bursadayım sabah 12 den beri sorun var....
  • MSN hala açılmıyor deliricem.....

• bendede açılmadı hala , hata bende çıkanla aynı değilmi ?
  • MSN düzeldi vatana millete hayırlı olsun :)
  • eheheh :)
    Benimkide açıldı
  • Ben iki gündür kapatmıyorum msn'i sorun yok o yüzden
    Bi reset atsam gittii...
  • benim hotmail giriyor, ama gmaile girmiyor
  • benime gmail girmiyodu şimdi giryo
  • ya delirecem yaa

yanlis password verdin diyor
  • yahoo hesabıyla şuan girmiyor hala
  • MSN, internet explorerinizin ayarlarını kullanarak bağlandığı için ayarlarınızı bir kontrol etmenizi öneririm..Eğer Proxy tanımladıysanız bu yüzden yapabilir..Proxy'i kaldırıp bir daha deneyin.. Parola hatalı diyorsa www.hotmail.com'a Sign olun ve sonra MSN'e bağlanmaya deneyin..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.