arkadaşlar mes adresim hack lendi nasıl geri alabilirim geri almak için bazı sorular cevaolanıyordu bilen varya sevinirim şimdiden teşekürler
bişeyler cevaplanıyordu dediğin hatırlatma sorusu. ama hacklenmişse adam onu değiştirmiştir merak etme ama yine de bir dene.
Yanlış bölümdesin
arkadaşlar lütfen şu arama tuşuna faremiz alışsın artık. arkadaşım arama yaptırırsan birçok etkili yönteme ulaşacaksın. garanti ediyorum.
walla bunla ilgili bi türkce site youktu benim bildiğim ingilizlerin böyle bi site kurmuştu oraya yazı yazıyordun ama sorularda ingilizce cevaplarda ingilizce olması lazım o da hotmaile mail atıyordu sonra senin diğer msn adresine onlarda yeni şifreni gönderiyordu ama daha önce bunu yaptım diyen hic cıkmadı benim karşıma
quote:
Orjinalden alıntı: rich_boy
walla bunla ilgili bi türkce site youktu benim bildiğim ingilizlerin böyle bi site kurmuştu oraya yazı yazıyordun ama sorularda ingilizce cevaplarda ingilizce olması lazım o da hotmaile mail atıyordu sonra senin diğer msn adresine onlarda yeni şifreni gönderiyordu ama daha önce bunu yaptım diyen hic cıkmadı benim karşıma
msn adresim hacklendi hükümsüzdür deyip gazeteye ilan ver.