Şimdi Ara

msn alınan dosyaları kasperskyde taratmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskiden kaspersky 5... kullandığımda msnde ayarlarda alınan dosyaları şu programla tara kısmından kav.exe'yi seçiyordum gelen dosyayı otomatik tarıyordu.
    Ancak 6.0'ı kurunca yine kav.exeyi seçtim fakat dosya gelince taratmak yerine kaspersky ana menüsü çıkıyor.Acaba otomatik taratma için ne yapmalıyım?

• Valla arkadaşım aynı sorun bende de vardı , sonunda bulamadım nasıl olacağını ve iptal ettim msn'den alınan dosyaların taranması. Dedim boşver nasılsa gene sabit diske geliyor

Bu arada çözümü bilen arkadaş varsa ve bizimle paylaşırsa mutlu olurum
  • evet bu gidişle bende iptal edecem.Ama dediğin gibi bilen arkadaş varsa ve bizimle paylaşırsa çok mutlu olacam.
  • araçlar
    seçenekler
    dosya aktarımı
    gözat tan
    virüs programınızın exe dosyasını ve ya masa üzerindedir büyük ihtimal orayı işaretleyin ellerinizden öper
  • bende çok basit bi yöntem kullanıyorum alınan dosyaları aklıma geldikçe sağ tıklıyorum tarat diyorum tarıyo zararlılarını zate siliyo
  • sejde arkadaşım cevabın için sağol ama ben o dediğini yaptım zaten.Ancak o exe dosyasını seçince klasörü taramıyo sadece ana menü açılıyo.
    Benim sorunum nasıl otomatik taratacağım...
  • evet arkadaşlar yokmu hala çözüm bulan biri?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.