Arkadaşlar eskiden kaspersky 5... kullandığımda msnde ayarlarda alınan dosyaları şu programla tara kısmından kav.exe'yi seçiyordum gelen dosyayı otomatik tarıyordu. Ancak 6.0'ı kurunca yine kav.exeyi seçtim fakat dosya gelince taratmak yerine kaspersky ana menüsü çıkıyor.Acaba otomatik taratma için ne yapmalıyım?
Valla arkadaşım aynı sorun bende de vardı , sonunda bulamadım nasıl olacağını ve iptal ettim msn'den alınan dosyaların taranması. Dedim boşver nasılsa gene sabit diske geliyor
Bu arada çözümü bilen arkadaş varsa ve bizimle paylaşırsa mutlu olurum
evet bu gidişle bende iptal edecem.Ama dediğin gibi bilen arkadaş varsa ve bizimle paylaşırsa çok mutlu olacam.
araçlar seçenekler dosya aktarımı gözat tan virüs programınızın exe dosyasını ve ya masa üzerindedir büyük ihtimal orayı işaretleyin ellerinizden öper
bende çok basit bi yöntem kullanıyorum alınan dosyaları aklıma geldikçe sağ tıklıyorum tarat diyorum tarıyo zararlılarını zate siliyo
sejde arkadaşım cevabın için sağol ama ben o dediğini yaptım zaten.Ancak o exe dosyasını seçince klasörü taramıyo sadece ana menü açılıyo. Benim sorunum nasıl otomatik taratacağım...