Şimdi Ara

msn AVATARINI haraketli yapabiliyormuyuz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn AVATARINI haraketli yapabiliyormuyuz..

• daha diil ben de bekliorum onu
  • inşallah olur bekliyelim bakalım............
  • mood lar var hareketlimi hareketli..
  • evet yapabilirsin flash fotmatında bilakis benimki hareketlimi hareketli forumdan öğrenmiştim
  • tam olarak nasıl olacağını anlatırsanız sevinirim..mümkünse
  • biraz araştırın forumda şimdi yazacak kadar vaktim yok
  • VAR SANIRIM AMA BENDE TAM BİLMİYORUM
  • ABİ VERDİN LİNK ÇOK İİ HER ŞEY TMMM HAREKETLİ AMA KARŞIDAKİ GÖREMİYO......ACABA ÇÖZÜMÜ WARMIDIR?????**
  • hala haraketli avatar kullanmıyormusunuz siz...
  • abi yukarda link war bak bi ordan her şeyi yaptım ok hareketli oldu ama karşıdaki görmüyor avatarı nasıl halletçem
  • yada senin tavsiye edecen başka bi seçenek warsa denemek isterim ....teşekürler
  • Gerek yok o linktekilere.Oradan sadece avatarınızı indirin linkindeki avatarları indir .Daha sonra buradan indireceğin programı kur.Sonra da Yukarıdaki linkte indirdiğin MCO uzantılı avatarlardan hangisini istiyorsan kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makhan -- 13 Temmuz 2005, 20:43:30 >
  • abi ok her şey kurdum tmmm hareketlide oldu ama karşıdaki göremiyo o nasıl hallolcak..her şey tmm bi tek o sorun
  • karşıdaki msn 7.0 kullanmıyor mu?
  • kullanıyor aga karşıdakiler de 7.0 war ama çıkmıyor diyrlar halbuki bende hareketli normal anlamdım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karademir

kullanıyor aga karşıdakiler de 7.0 war ama çıkmıyor diyrlar halbuki bende hareketli normal anlamdım...
    o göremedi dediğin kişi de msn 7 kullanıyosa ve göremiyosa plugin yükle diye msn uyarır o uyarıyı takip etsin göremiyorum diyen adam
  • eski msn messenger 7 nin bir sürü versiyonu var karşı taraftakiler en yeni versiyonu yüklesinler kesin görür..onların ki eski versiyon..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.