Şimdi Ara

msn ayarı ag sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tek bir modemden üç farklı bilgisayar internete baglanıyoruz. kendi kullandığım bilgisayarda msn girebiliyorum fakat diger bilgisayarlarda msn ve hotmail sayfalarına girilmiyor. hata veriyor.(81000306) gibi sorun veriyor.

modem ayarlarından diğer bilgisayar için yapmam gereken ayarlarmı var? yardımlarınızı bekliyorum...

• ) Hata 81000301 veya 81000306yı nasıl düzeltebilirim?

MSN Messengerda oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:

Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internete bağlı olduğunuzdan emin olun.
    Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin:

Internete bağlı olduğunuzdan emin olun.
    MSN Messengerın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
    İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
    Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messengera güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
    MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.
    Notlar
    Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun.
    Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.
    Standart çözüm bu. Sabah banada oldu Modemi resetledim düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.