Şimdi Ara

msn çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün beni ekleyen bir kişi bana hesabımı çaldığını söyledi.söylediği anda şifremi değiştirdim.ancak şu an hotmail.com dan adresime girerken Yanlış e-posta adresi veya parola ile çok fazla kez oturum açmaya çalıştınız hatasını alıp resimdeki şifreyi girip adresime girebiliyorum.msn i açmayı denediğim zaman ise kullanıcı adı veya parola yanlış hatası alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebi_a -- 27 Şubat 2009; 19:02:33 >

• maile girebiliyorsan şifreyi degiştir. ve gizli sorunu deiştir. bişey olmaz. birde karakterler Büyük - kücük ve harften oluştur.
  • maile girebiliyorum.şifremi deiştirdim.ancak msn açılmıyor bi türlü
  • baglantini yeniledin mi ? ip degişsin. birde sürekli msn üzerinden şifreni denemişse bu kişi bir kac saat sorun olabilir.

birde burdan denehttp://www.ebuddy.com/ web'den acmaya caliş bakalim acilcakmi?
  • tamam çok teşekkürler bi saat sonunda msn ve hotmail hesabıma girebildim.sağ olun
  • ne demek sorun degil. dikkat et tanımadiklarini msn'e ekleme . tanımadigin kişilerin maillerini bile acma direk sil gitsin. bu net aleminde fazla merakli olmuycan . tekrar gecmiş olsun
  • yalnız bu adam hala şifre denemeye devam ediyor.hala You've tried to sign in too many times with an incorrect e-mail address or password. hatasını alıyorum.acaba ne zaman pes edecek??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabına çalındı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece ekleme ile olmaz dosya filan aldin mi?
  • birak denesin
  • hayır dosya falan almadım.şu an şu hatayı veriyor.
    Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı

Çok fazla sayıda kez bu hesapta oturum açma girişiminde bulundunuz. Geçici bekleme, başkalarının parolanızı tahmin etmeye çalışmasını engellemeye yardımcı olur.

İptal'i tıklatın ve daha sonra oturum açın veya şimdi parolanızı sıfırlayın.
  • ya arkadaşlar banada bi yardımcı olun ltf... msn adresim büyük bir ihtimalle çalındı. ben parolamı değiştirebiliyorum. yeni paralo yapıyorum. artık yeni parolanızla giriş yapabilirsiniz diyor. girdiğimde yine aynı hayatı veriyor. birden fazla kez oturum açmaya çalıştınız diyor. ne yapmam lazım ltf yardım edin. ve bu olay olalı yaklaşık 3 ay oldu yeni bir olay değil 2 ay hiç dokunmadım msn. ne oldu acab. bilen varsa ltf yardım etsin!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.