Şimdi Ara

Msn contacts kısmında yabancı mail adresi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bilgisayarı kurcalarken C:\Documents and Settings\\Contacts kisminda Desktop.txt yi açtığımda benim mail adresi dışında başka bir mail adresi ve yanında numaralar yazıyor. Acaba bu yabancı mail adresi tarafından hacklendim mi ? Çünkü böyle bir mail adresi ile hiçbir ilgim yok. Ne mail aldim, nede msn contact listesinde var. Adıda pek tekin değil. Yabancı biri benim bilgisayara girip msn kullanmış olması ihtimali var mı ? yada keylogger ?
    Bilgisayarımda Zonealarm Suite, Avg antivirus, spybot, ad-aware, antivir, norton antibot, nod32 var. Tarama sonuçları temiz. Ayrıca portlarda açıkta yok.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkurler.

• Birisi msnini açtı mı bilgisayarında?
  • Sen yokken baska bırısı oturum acmıs olma ıhtımalı yok mu hoca, aynı dosyaya baktıgımda sadece kendı ve esımın msn adreslerı var yanı sadece bu pc den oturum acanların lıstesı
  • evet senden başka biri oturum açtığında öyle bişeyle karşılaşırsın..
    ayrıca
    C:\Documents and Settings\<kullanıcı adı>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
    C:\Documents and Settings\<kullanıcı adı>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
    bu iki klasördede senden gizli açılan her adresi görebilirsin..
    ben kuzeni öyle yakalamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilge_bilge -- 15 Temmuz 2008; 20:26:58 >
  • Dedikleriniz doğru ama benden başka bilgisayarı kullanan yok. Sadece bana özel bilgisayar. Kendi mail adresimden başka islamkuran@hotmail.co_m gibi bir adres daha gözükünce tırstım. keylogger gibi bir program bilgisayara sızmış olabilir diye. Sizce nerden gelmiş olabilir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spam mail sorunu (Gmail)
    4 yıl önce açıldı
    Email adresi değiştirme?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.