Şimdi Ara

msn de alttaki bölümü nasıl kaldırabilirim (resimdeki bölümü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  msn de alttaki bölümü nasıl kaldırabilirim (resimdeki bölümü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoytoS -- 4 Ekim 2008; 14:20:04 >

• Sanırım onlar normalde kaldırılmıyor...Ama alternatif programlar ile yapılabilir diye düşünüyorum...
    Msn Discovery veya Msn Plus'ı dene çünkü bu programların bu tip özellikleri mevcut.
  • Ben onların kalkmadıgını biliyorum. Yandakiler kalkıyorda.
  • google da "a patch" diye ara o programı indir. sadece bu reklamı kaldırmakla kalmıyor aklına gelebilecek bütün şeyleri yapabiliosun bu programla ( çoklu msn sınırsız titreşim vs. )
  • saol sertaç biraz ugrastım ama yaptım tabiki yardımsızbi şekilde hayırlı yolculuklar bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoytoS -- 4 Ekim 2008; 20:52:41 >
  • a patch'i bende biliyorum 'Da yandakiler nasil kalkiyor ? veya neyle kalkiyor onuda yazarsanız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

a patch'i bende biliyorum 'Da yandakiler nasil kalkiyor ? veya neyle kalkiyor onuda yazarsanız.

Yandaki Sekmeleri Ayarlar - Sekmeler - Sekmeleri Gizle yi Tıkla Onayla Kalkar...

A-Patch 'de Remove Advertisement Seçeneiğini Tıklamalısın .. Bu işlemlerden Sonra Ana Penceredeki Reklamlar Kalkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Messenger Discovery ile bütün reklamları kaldırdım.
  • bnde msne çoklu açma proğramı var reklamı kaldıriyimmi dio kaldırıyo issmini yazim

WLMuniversalPatcherPlusPLus101
  • Msn discovery'le herşeyi kaldır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssavas

google da "a patch" diye ara o programı indir. sadece bu reklamı kaldırmakla kalmıyor aklına gelebilecek bütün şeyleri yapabiliosun bu programla ( çoklu msn sınırsız titreşim vs. )

evet gayet güzel bir program

• quote:

Orjinalden alıntı: 4EveR RoGuE

quote:

google da "a patch" diye ara o programı indir. sadece bu reklamı kaldırmakla kalmıyor aklına gelebilecek bütün şeyleri yapabiliosun bu programla ( çoklu msn sınırsız titreşim vs. )

Şimdi dinleyide gösteriyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

quote:

Orjinalden alıntı: 4EveR RoGuE

quote:

Şimdi dinleyide gösteriyormu?

Şimdi Dinle dediğin,ne dinliyorumu göster mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.