Şimdi Ara

MSN'de Bahar Fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 Nisan'a kadar Windows Live Messenger'a YENİ ABONE olan herkes bir ay boyunca haftada sadece 7 kontör / ayda sadece 3 TL* ‘ye SINIRSIZ mesajlaşıyor.

Kampanyadan yararlanmak için INDIRIM yazıp ücretsiz 7777'ye göndermek yeterli. MSN'i cep telefonuna yükledikten sonra, arkadaşlarınla sınırsız mesajlaşmanın keyfini çıkarmaya hemen başlayabilirsin. Üstelik dilediğin her yerden, bağlantı ücreti olmadan!

*KDV ÖİV dahil 3,63 TL

Kampanya 24 Mart- 30 Nisan 2009 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya tarihleri arasında Windows Live Messenger servisine yeni abone olan faturalı ve ön ödemeli aboneler Windows Live Messenger servisini 1 ay boyunca haftada 7 kontör/ayda 3 TL (KDV dahil, ÖİV hariç) ödeyerek sınırsız olarak kullanabileceklerdir.
    Katılmak isteyen aboneler bu tarihler arasında INDIRIM yazıp 7777’ye göndererek kampanyaya katılabilirler.
    Kampanyadan sadece 24 Mart- 30 Nisan 2009 tarihleri arasında Windows Live Messenger servisine yeni abonelik yapan ön ödemeli ve faturalı aboneler yararlanabilir. Kampanya tarihinden önce Windows Live Messenger servisine mevcut aboneliği bulunanlar kampanyadan faydalanamazlar.
    İndirimli Windows Live Messenger aboneliği (haftada 7 kontör/ayda 3 TL) faturalı aboneler için servis aboneliği yapılan tarihten itibaren 1 ay, ön ödemeli aboneler için servis aboneliği yapılan tarihten itibaren 4 hafta boyunca geçerli olacaktır.
    Kampanyaya katılım 1 defa ile sınırlıdır.
    Windows Live Messenger servisini uyumlu cihaza sahip olan tüm faturalı ve kontörlü hat sahipleri kullanabilir.

Servisi destekleyen uyumlu telefon modelleri aşağıdaki gibidir:
    Motorola: V3x, Z6
    Nokia: 2610 ,2630, 3120c, 3220, 3500c, 5000, 5300, 6020, 6070, 6101,6120, 6131, 6151, 6230, 6230i, 6233, 6270, 6280, 6288, 6300, 6500c, 6500s, 6630, 6670, 6680, 6681, E50, E51, E61i, E65, N70, N71, N72, N73, N76, N78, N79, N80, N81,N82, N85, N90, N93, N95, N96
    Samsung: E250
    Sony Ericsson: K610i, Z610i
    Turkcell kampanya süresi ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/serviskampanyalari/msnbaharfirsati

Düzeltme: Link eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirdenbirisi -- 24 Mart 2009; 19:09:57 >

• Evet msn e yeni kayıt olmayı düşünenler için güzel bir fırsat olmuş..Ama numara taşımadan kazanılan internet paketi olanlara wap.kankamsn.com veyawww.Kankamsn.com.tr adresinden indirilebilen kankamsn programını öneririm.Kampanyayı duyuran izmirdenbirisi arkadaşımıza teşekkür ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozo46

Evet msn e yeni kayıt olmayı düşünenler için güzel bir fırsat olmuş..Ama numara taşımadan kazanılan internet paketi olanlara wap.kankamsn.com veyawww.Kankamsn.com.tr adresinden indirilebilen kankamsn programını öneririm.Kampanyayı duyuran izmirdenbirisi arkadaşımıza teşekkür ediyorum..

ganka msn

• Toshiba g500'e nasıL uyarLıyacaz bunu xD
  • Ganga msn :-) harun kullanıyorsun demi o programı..Ben çok memnunum..En çok sevdiğim yani yazı rengi seçebilmem :-)
  • Ben üyeliğimi iptal ettirdim msnde sürekli konuşabilecek birileri olanların üye olmasını tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wrestling

Toshiba g500'e nasıL uyarLıyacaz bunu xD

Forumdan bir arkadaş bu konuyla ilgili ayrıntılı açıklama yapmıştı ama bulamadım bir türlü. Java yükleme dosyaları mevcuttu konu içerisinde. Bulursam yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurabilirsin.her hangi bir registry programıyla
    HKML>Software>microsoft>windows>Currentversion>internet settings>5.0>User Agent ta Default string değerini NokiaN73 olarak değiştir telefonunda wap ayarlarıyla wap.turkcell-im.com.tr ye girerek msn sayfasından indirip kullanabilirsin.ama tavsiye etmiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: wrestling

Toshiba g500'e nasıL uyarLıyacaz bunu xD
  • Bilmiyorum benim telefonu desteklemiyormuş :) 5310 nokia, ben de genelde kullanacak olursam e-buddy yükledim onu kullanıyorum , günlük internet paketi alıp arada uzun yolculuklarda kullanıyorum o kadar yani bu üyeliğe ihtiyaç duymuyorum, ama yine de bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Bilmiyorum benim telefonu desteklemiyormuş :) 5310 nokia, ben de genelde kullanacak olursam e-buddy yükledim onu kullanıyorum , günlük internet paketi alıp arada uzun yolculuklarda kullanıyorum o kadar yani bu üyeliğe ihtiyaç duymuyorum, ama yine de bilgilendirme için teşekkürler

mig33 yükle güzel çalışıyor.birde fring var ikiside iyidir.5310 için mini fring olarak geçer.
  • 6300 la hangı programı guzel çalısır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

6300 la hangı programı guzel çalısır

mig33 hemen hemen her telefonla çalışıyor eski telefonum 7250i ile bile çalıştırmıştım.
    fringde oluyorhttp://www.fring.com/download/default_PC.asp
    bu linkten ister sms le cebine indirme linki yollayabilirsin istersen pc ye indirip telefona atablirsin

• Eski bir mig33 kullanıcısı olarak ebuddy öneriyorum. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozo46

Evet msn e yeni kayıt olmayı düşünenler için güzel bir fırsat olmuş..Ama numara taşımadan kazanılan internet paketi olanlara wap.kankamsn.com veyawww.Kankamsn.com.tr adresinden indirilebilen kankamsn programını öneririm.Kampanyayı duyuran izmirdenbirisi arkadaşımıza teşekkür ediyorum..

türkiyenin en az kb harcıyan msnsi ismi biraz garip ama çok beyeneceğinize şüphem yok bir deneyin derim
  • 20 aydır samsung e900 e gelmesini bekliorum bu msn nin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.