Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

MSN DE İP NASIL ÖĞRENİLİR? ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MSN DE KONUŞTUĞUMUZ KİŞİNİN İP NUMARASINI ÖĞRENEBİLİRMİYİZ ?BÖLE Bİ ŞANSIMIZ VARMI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER VE KOLAY GELSİN .

• Öğrenebilirsin ama ne amaçla kullanacaksın ki

edit: cigara smileyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 3 Ekim 2006; 19:16:40 >
  • başlat / Çalıştır cmd yaz.Sonra netstat -n yaz ip ler sıralanıyo anlarsın zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

başlat / Çalıştır cmd yaz.Sonra netstat -n yaz ip ler sıralanıyo anlarsın zaten

Dediğini yaptım sıralandı ama hangisi hangisinin
  • Ya şehrini falan billirsen kodlarını bulursan bulursun.Ama ne yapacaksın onu söyle daha iyi çözümler var
  • NE İÇİN LAZIM DİYE SORMUŞSUN EDA.MSNDE BİRİ BENİ EKLEDİ VE SANIRIM İŞLETMEYE ÇALIŞIYO.VEDE İŞLETMEYE ÇALIŞAN KİŞİYİ TAHMİN EDİYORUM.ONLARIN İP. NOLARINI KARŞILAŞTIRICAM.İP NUMARALARI AYNI İSE AYNI KİŞİ OLDUĞU ÇIKACAK.YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
  • adama bir dosya falan gönder...
    eğer netstat -n ile bulamadıysan netlimiter programı kur bağlı olduğun bütün ip adresleri çıkacaktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    internet yardım :D
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dosya gönderince nasıl anlıcam??.bide o dediğin programı nerden bulabilirim.
  • alala netlimiterde nasıl oluyor ki o
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

başlat / Çalıştır cmd yaz.Sonra netstat -n yaz ip ler sıralanıyo anlarsın zaten

öcelikle internetle ilgili herşeyi kapat virus programı dahil sadece msn ve o kişinin penceresi açık kalsın daha sonra yukarıdaki eda'nın dediğini yap sonra karşındaki kişiye bir dosya gönder ve o dosya giderken netstat'a bak orada 85 ile başlayan IP numarasını bir yere yaz
  • ESTABLISHED yazan aktif kullanıcılardır ve 1863 msn portudur , birden çok ip varsa eger bu kısımlara bak
  • netstat diye programı indir.BU arada her internete bağlanmasında ip değişiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.