Kız : ee nasil görünüyorum ? erkek : valla k*çıma iki göz çizsem senden daha güzel görünür Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : önemli değil , herzaman yanımda poşet bulundururum Kız : kamera çok bulanık değil mi? erkek : no problem , abazaya cine5 bile şifresiz görünür Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil ! 5)Kız : nasıl görünüyorum ?erkek : waw mükemmelsin !Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ?erkek : anne baba akraba mı senin ? Kız : nasıl görünüyorum ?erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım! Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ?
hiçbir erkeğin bunları söyliceğini sanmıyorum ben karşıdaki kızın da gururu olarak söylemem
Ha tamam
Dostum kimse söylemez kolay kolay da havalı kızlar için yazılmış bişey bu
Kapak cümleler
Kız : nasıl görünüyorum ?erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım!
MSN de kızlar ;
Ya güzel olduklarını yada zeki,akıllı olduklarını yada diğer kızlara benzemediklerini ve onlardan farklı olduklarını illa ki bi belli etmeye çalışırlar bi şekilde... kaç yıllık msn adamı olarak ben bunu gördüm..
Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ?erkek : anne baba akraba mı senin ? laf budur çok pis sokmuş lafı ama
Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ? bu çok hoşuma gitti
ben yaptım bı sefer kız avatarına bı hatun resmı komus bende yarım saat cebellestım actırmak ıcın dedı sen ac acıcam actım bende oda actı sonra elımle kapa kapa ısaretı yaptım kızın suratı jımenezın suratına dondu
quote:
Orjinalden alıntı: ricardinho_
Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ?
Daha öncede okumuştum bunları ve bu söze bayılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: setra417
ben yaptım bı sefer kız avatarına bı hatun resmı komus bende yarım saat cebellestım actırmak ıcın dedı sen ac acıcam actım bende oda actı sonra elımle kapa kapa ısaretı yaptım kızın suratı jımenezın suratına dondu
this is a very dirty cover !
abazaya cine5 bile şifresiz görünür
Aslında bir kıza söylenmemeli bunlar..
Ama ;
Kendini dünyanın en güzel kızı sanan şımarıklara söylenecek güzel laflar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme