Şimdi Ara

Msn'de online olmama rağmen offline gözüküyormuşum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta dediğim gibi, msn'de online olmama rağmen bazı arkadaşlarım beni offline görüyorlar. Bunun bir çözümünü bilen var mıdır acaba?

• Msn'e bağlantın esnasında internet bağlantı band genişliğinin büyük bir kısmını kullanıyorsan bazı kişilerde offline görülebiliyorsun.Yeni bir bağlantı açıp hiç bir şey yüklemeden tekrar dene bakalım.Eğer hala aynı sorun oluyorsa tekrar yaz buradan..
  • bende de vardı aynı sorun.
    ama şöyle ki ''vakti zamanında nasıl yapmıştım hatırlamıyorum ama , offlıne iken telefon simgesi cıkar ya adresin yanında öyle bişeyler yapmıştım 3-4sene önce'' onu yok ettim , düzeldi.
  • Kafayı yemek üzereyim msn de sürekli offline gözüküyorum bazı kişilerde ki genelinde öyle. 8.1 kurdum aynı 8.5 kurdum aynı suan en son sürüm + plus kullaniyorum herşeyi kapatip sadece msn i acıyorum 4 kişiye sordum 4 ünde de offline gözüküyorum.

ne yapcaz nasıl gider bu sorun
  • bendede arada oluyor bu problem.. regeditten ve pc de mailime kayıtlı bütün veri kayıtlarımı sildikten sonra msn'i baştan başlatıyorum düzeliyor.. acemi bi düşünce yaptıklarım ama denedim oluyor bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpawnslayeR

bendede arada oluyor bu problem.. regeditten ve pc de mailime kayıtlı bütün veri kayıtlarımı sildikten sonra msn'i baştan başlatıyorum düzeliyor.. acemi bi düşünce yaptıklarım ama denedim oluyor bende..

Regeditten nasıl siliyorsun anlatabilirmisin?Aynı sorun bende de var.Dns ayarlarını felan sıfırladım kaç kere aç kapa yaptım ama çoğu kişide online olmama rağman offline gözüküyorum malesef
  • Arada olsa yine iyi sürekli böyle bende. bi cözümü yokmudur bunun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amtx

quote:

Orijinalden alıntı: SpawnslayeR

bendede arada oluyor bu problem.. regeditten ve pc de mailime kayıtlı bütün veri kayıtlarımı sildikten sonra msn'i baştan başlatıyorum düzeliyor.. acemi bi düşünce yaptıklarım ama denedim oluyor bende..

Regeditten nasıl siliyorsun anlatabilirmisin?Aynı sorun bende de var.Dns ayarlarını felan sıfırladım kaç kere aç kapa yaptım ama çoğu kişide online olmama rağman offline gözüküyorum malesef

Messenger'da kullandığım mail adresini arattım regeditte.. ne çıktıysa bastım delete'i..

• Telefon dan giriyorum aynı başka pc den giriyorum yine aynı hesap ile alakalı bişeyler var
  • Ben bu sorunu smile adsl'e bağlıyorum. Çünkü hem smile adsl'e geçince yurtdışı pinglerim fırladı, hem de bu msn sorunu ortaya çıktı. tesadüf olacağını sanmıyorum.

Tam olarak bu sorun olmasa da buna benzer msn sorunlarını çözmek için modemde MTU diye bir değerin değişmesi gerekiyormuş. default olarak 1492 olan bu değere 1450-1492 arasındaki değerlerden biriyle değiştirerek sorunu düzeltebiliyorlarmış. Bu sorun için de geçerli olup olmadığını test ettim. 1462 yaptım değerimi ama hala offline gözüküyormuşum. SpawnslayeR'ın dediği regedit vs. silme olayını da yapmıştım ama yemedi.

Yabancı kaynaklardan ise şöyle birşeyler buldum ancak denemeyi gözüm yemiyor açıkçası:

http://www.pchelpforum.com/general-software/42570-resolved-appear-offline-msn-messenger-even-though-im-online.html

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090228091637AAkeYzV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamani -- 7 Mart 2010; 4:36:06 >

• kamani çok sacma arkadaşım cünkü ben ttnet e bağlıyım ordan denedim aynı sorunu verdi hepsini gec telefonun internet paketinden bağlandım orda bile offline gözüktüm.

bu sorun account ile alakalı kesinlikle farklı bilgisayarlardan da bağlandım yok aynı olay.
  • Olay saçma değil çünkü smile adsl kullananların buna benzer sorunlar yaşadığını BURADAN görebilirsin. Burada bahseliden MTU ayarını da değiştirdim bir işe yaramadı gerçi. Söylediğin gibi hesapla alakalı olsa gerek.

http://fyhao.com/2010/01/general/stillundersolvemsnappearsofflinebutonlineproblem/

şu konuda bizimle aynı sorunu yaşayan biri, msn müşteri hizmetlerine durumu bildirdiğini ancak fazla işe yaramadığından bahsediyor. Ama mesajının altında da yorum olarak sorunun msn müşteri hizmetlerinden sonra çözüldüğünden bahsediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamani -- 7 Mart 2010; 14:50:25 >

• Hani ben regeditten siliyorum düzeliyor falan dedim ama, sanırım sizin de söylediğiniz gibi msn hesaplarından kaynaklanıyor bu bence..

@kamani

ama dostum senin sorunun apayri bişey gibi..
  • bu sorun bende de var. bugün baş gösterdi. 5-6 aydır smile adsl kullanıyorum ancak onla alakası oldğunu sanmıyorum öyle ki bugüne kadar olmadı bu. kaldı ki 2. msn hesabımı açıyorum orda sorun yok gayet online gözüküyorum hrkese... ama asıl hesabımı açınca kendim uygun online gözüksemde herkese çevrımdışı gözüküorum... anlam veremedm gitti.
  • Sorun smile ADSL veya ttnet ile ilgili değil tamamen MSN ile ilgili!Çünkü hem evdeki UYDUNET hem de iş yerindeki direk kablo bağlantısına rağmen (işyerinde anca web msn açabiliyorum) bir çok arkadaşım çevrimdışı gözüküyor ama onlarla konuşabiliyorum!Sorun kesinlikle MSN sunucularıyla ilgili bence hiçbir şeyi kurcalamadan beklemekte fayda var veya bilenler anca kurcalasınlar
  • Aynı sorun suan IStanbul avrupa yakasındada var. MSN ile alakadar bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 23 Mart 2010; 10:03:18 >
  • Kişi listemde 600 kişi var şu an hepsi ofline gözüküyor sanırım msnde sorun var
  • Acilen MSN AÇILIMI istiyoruz hemen çözülsün bu sorun
  • bugün msn harbi tam coştu 200 kişiden 3 kişi online ben listemi tanırım bu işte bi iş var
  • Sorun msn serverlarından kaynaklanıyor. Forumdaki kullanıcılara gereksiz yönlendirmeler yapmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.