Selamlar. Avrupa yakasından, Asya yakasına taşınacağım Maltepe tarafına ve bu yüzden forumu 3 gündür talan ediyorum. Gördüğüm kadarıyla konu altyapı yenilenmesi olunca ISS'ler Anadolu yakasındaki kullanıcılara üvey evlat muamelesi yapıyor biraz. Öncelik Avrupa yakasına verilmiş gibi gözüküyor sanırım.
Online oyun oynayan biriyim ve bu yüzden hat değerlerinin önemi büyük benim için. Kablonet'in oyunlar için kötü bir tercih olacağını duydum ki daha dün kablonet bağlamaya gelmişlerdi eve ama kabloyu benim bir elektrikçi ile çektirmem gerektiği söylendiği için bu işi iptal etmiştim. Kablonet olmadığı için altyapımda VDSL gözüküyor ve en fazla 70 mbit alabileceğim gözüküyor. Bu benim için problem değil. Zaten eski evde 50 mbit kullanıyordum.
10 senedir millenicom abonesiyim ve 10 senede çok az sorun yaşadım. Kablonet olmadığı için muhtemelen hat taşıma işlemi yapacağım ama bunu yapmadan önce son bir kez size sormak istiyorum. Anadolu yakasında oyunlar konusunda ping derdi çekmeyeceğim bir ISS tavsiyesi verebilir misiniz?
Ve ayrıca bir sorum var. Aboneliği iptal edip, yenisini açtırdıktan sonra port atamasının beklenmesi gerekiyormuş. Hat taşımada da durum böyle mi? Var olan bir hattı Anadolu yakasından, Avrupa yakasına taşıyınca da mı port ataması bekleniyor?
Fifa 15'te gece maçi nasil yapiliyor?
|
Yurt dışından ekran kartı siparişi
|
|
Asus anakart 5.1 arka hoparlör sorunu
ACHI-IDE dönüşümü
|
Ssd'yi cache olarak kullanma konusunda bir soru
|
2000-2500TL arası laptop tavsiyesi
|
Netmaster kablosuz modem sorunu
|
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 93
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 9.635 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware