Şimdi Ara

Anadolu yakasında oyunlar için en iyi ISS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Avrupa yakasından, Asya yakasına taşınacağım Maltepe tarafına ve bu yüzden forumu 3 gündür talan ediyorum. Gördüğüm kadarıyla konu altyapı yenilenmesi olunca ISS'ler Anadolu yakasındaki kullanıcılara üvey evlat muamelesi yapıyor biraz. Öncelik Avrupa yakasına verilmiş gibi gözüküyor sanırım.

Online oyun oynayan biriyim ve bu yüzden hat değerlerinin önemi büyük benim için. Kablonet'in oyunlar için kötü bir tercih olacağını duydum ki daha dün kablonet bağlamaya gelmişlerdi eve ama kabloyu benim bir elektrikçi ile çektirmem gerektiği söylendiği için bu işi iptal etmiştim. Kablonet olmadığı için altyapımda VDSL gözüküyor ve en fazla 70 mbit alabileceğim gözüküyor. Bu benim için problem değil. Zaten eski evde 50 mbit kullanıyordum.

10 senedir millenicom abonesiyim ve 10 senede çok az sorun yaşadım. Kablonet olmadığı için muhtemelen hat taşıma işlemi yapacağım ama bunu yapmadan önce son bir kez size sormak istiyorum. Anadolu yakasında oyunlar konusunda ping derdi çekmeyeceğim bir ISS tavsiyesi verebilir misiniz?

Ve ayrıca bir sorum var. Aboneliği iptal edip, yenisini açtırdıktan sonra port atamasının beklenmesi gerekiyormuş. Hat taşımada da durum böyle mi? Var olan bir hattı Anadolu yakasından, Avrupa yakasına taşıyınca da mı port ataması bekleniyor?

• Fiyat önemli değilse Turknet iyidir Ben şuan gıbırnet kullanıyorum Cs go'da zaman zaman kısa süreli 5-10 ping dalgalanma olabiliyor Turknet'te kullandım Hemen hemen aynı ping'leri alıyordum fakat dalgalanma pek olmuyordu

• Ping için millenicom ve turknet önermem. Yurt dışı pingleri yüksek. Netspeed Gibirnet Comnet gibi firmalara bakmanı önerir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu yakası için TurkNet tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.