Şimdi Ara

ACHI-IDE dönüşümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce ide'den achi modu dönüşümünün regedit ile yapılabileceği belirtilmiş.

Ben şöyle bir yanlışlık yaptım. achi moddayken mekanik diskime format attım ve şu an performans konsunda biraz sıkıntı çekiyorum.

Yedekteki bir sürü dosyayı orjinal yerlerine aktardım. Açıkçası tekrar yedekleme yapmaya üşeniyorum. Bios'ta direk ide'yi olarak seçtiğimde ise mavi ekran veriyor ve reset atıyor pc.

Achi'den ide'ye dönüş imkanı regeditten mümkün müdür? Mümkünse nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamani -- 12 Eylül 2013; 0:42:15 >

• Çok teşekkür ederim :)
  • Burada uygulananları yaptım ama mavi ekran hatası aldım. Regedit'te yazanları değiştirdiğim için mavi ekran hatası aldım. Gerçi orada yazılanlardan biri yoktu bende ama yine de değiştireyim dedim.

Her neyse soracağım soru şu, şu an ben başka bir harddiskimden bağlanıyorum. Mavi ekran veren harddiskimdeki regediti düzenleme imkanım var mı? Düzenlersem eski haline getireceğim de.
  • Millet IDE den AHCI'ye dönmek istiyor ama siz tam tersini istiyorsunuz, neden ki? AHCI daha iyi olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yaptım aynılarını sorun yok suanlık ama boot wındows baslıor bolumunde 5 sn lık bır uzama soz konusu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    Soft RAID-Hard RAID
    21 yıl önce açıldı
    Nvme Raıd mode nedir ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.