Bildirim
MSN de pencere kapattığımı karşıya iletmesin, varmı böle program???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ya karsıda discovery yoksa iletiyor muki -
hocam webmessengerda kapatinca bile gosteriyo sanirim imkansiz bunu engellemek -
Abi böyle sıkıntı olur mu ne kadar anlayışsızlar yani herkesin penceresi açık kalsa insan nereye bakacagını şaşırır buna alınılır mı ya ne milletiz he -
eklenti yöntemiyle görüyorlar zaten bunu engellemek için bir program bilen varsa bende faydalanmak isterim ama olduğunu zannetmiyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: eozen81
Abi böyle sıkıntı olur mu ne kadar anlayışsızlar yani herkesin penceresi açık kalsa insan nereye bakacagını şaşırır buna alınılır mı ya ne milletiz he
Harbiden bundan da alınan varsa alınsın yani.. -
karşıdakinde eklenti yoksa(msn discovery) sorun olmaz ayrıca kapttığını sölersin karşıya herkesin bir tarzı var açıklarsan sanırım anlayış gösterirler -
karşıdakinin konuşma penceresini kapattığını nasıl anlıyoruz arkadaşlar...? -
quote:
Orjinalden alıntı: gecekusu084
karşıdakinin konuşma penceresini kapattığını nasıl anlıyoruz arkadaşlar...?
-
quote:
Orjinalden alıntı: gecekusu084
karşıdakinin konuşma penceresini kapattığını nasıl anlıyoruz arkadaşlar...?
quote:
olduğunu zannetmiyorum
msndiscovery programı sayesinde bir de dmsn sayesinde -
quote:
Orjinalden alıntı: bahrikutlu
eklenti yöntemiyle görüyorlar zaten bunu engellemek için bir program bilen varsa bende faydalanmak isterim ama olduğunu zannetmiyorum.
evet ben de zannetmiyorum öyle bir program olduğunu..
ama arkadşların dedikleri gibi, mantıklı bi açıklamada bulunursan anlarlar die düşünüyorum.
mesela ben şahsen, Görev Çubugunda çok kalabalık yapıyor die kapatıyorum konşmadıklarımı... yoksa Görev Çubuğumu kullanışlı bi şekilde kullanamıyorum. -
birden fazla masaüstü oluşturan programlar vardı. hatta NVidia Ekran kartı sürücüsünü yükleyince de geliyor bu özellik ama hiç kullanmadım, hatta yüklerken iptal ediyordum.
belki işe yarayabilir. Bu kişilerin MSN Sekmelerini diğer bir masaüstünde ki görev çubuğuna atarsan, seni rahatsız edemezler.
birde normal şartlar altında karşı taraf Pencereyi kapattıgımızı nasıl anlıyor ki. dixcovery ya da mutlaka başka bir eklentisi vardır.
ve böyle bir eklentiyi merak edipte bilgisayarına kuranlar zaten sana "Niye pencereyi kapattın" demek için o programı kurmuşlardır. Boşver gitsin.. -
Evet discovery olmadan göremiyorlar ama artık discovery olmayan bilgisayar kaldımı ki herkesin bilgisayarında var bırakın özel bilgisayarları net cafelerde bile oluyor.
Sıkıntı şuradan doğuyor genellikle adam "selam" yazıyor bende o anda ondan önce 2-3 kişi ile konuştuğum için bir kişiye daha cevap verecek kapasitede olamıyorum bazen başka şeylerlede ilgileniyorum. 2 saat dert anlatacak vakitte olmuyor. Bilgisayar başında yokmuşum gibi cevap yazmıyorum ve pencereyi kapatıyorum ama direk karşıdan tepki geliyor "selam dedik pencereyimi kapatıyorsun, ayıp sana" diyor. hele 1-2 tanesi var tam alıngan herifleri bloklayamıyorumda çünkü başka arkadaşların arkadaşları bi şekilde msn listesine aldı yani kendi arkadaşlarımıda birlikte bloklamam gerekecek. Bu yüzden biraz sıkıntı oluyor mesele bu. -
çok önemli bi sorun
konuşçak havan yoksa açmayıver msn i yada çevrimdışı göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X