geçen 3 gün nete girmedim beni listesine ekleyen kişi sayısı 425'ti.. Günde en az 30 tane mesaj geliyo "slm" die tanımadığım insanlardan.. bloklamaya çalışıyorum ama blok listem doldu artık kimseyi bloklayamıyorum hatta adamlar beni listelerinden silmediği sürece blok listemden bende onların adını silemiyorum.. sadece listemdekilerin bana mesaj yazabilmesini istiyorum, bu mümkün mü?
zaten öyledir ki... muhtemelen sen msn özelliklerinden herkes beni listesine eklesin diye bi seçenek seçmişsin.. onu düzeltmelisin.. birisi seni ekliyebilmesi için senden onay almalı ve seni listesine eklemeden mesajda atamaz. bu seçeneği seçiceksin.
araçlar-seçenekler-gizlilik.ten sadece listemdeki kişiler benim durumumu görebilsin ve mesaj atabilsin diye bi seçenek olucak. bendeki ingilizce oldugu için kafamddan türkçeye çevirdim. herneyse o seçeneği işaretle
engelemediğin sürece mümkün değil
quote:
Orjinalden alıntı: KaFFa
zaten öyledir ki... muhtemelen sen msn özelliklerinden herkes beni listesine eklesin diye bi seçenek seçmişsin.. onu düzeltmelisin.. birisi seni ekliyebilmesi için senden onay almalı ve seni listesine eklemeden mesajda atamaz. bu seçeneği seçiceksin.
araçlar-seçenekler-gizlilik.ten sadece listemdeki kişiler benim durumumu görebilsin ve mesaj atabilsin diye bi seçenek olucak. bendeki ingilizce oldugu için kafamddan türkçeye çevirdim. herneyse o seçeneği işaretle
+1
yalnızca listemdekiler bana mesaj atsın seçeneğini işaretle
tamam o seçenek var fakat anlatmaya çalıştığım şu şuan beni listesinde aktif tutan insan sayısı 998 yani bu adamları blok listemden kaldıramıyorum dolayısıyla biri beni listesine aldığımda ya allow yada block demem lazımken ben blok dediğimde listen dolu bloklayamazsın diyor sonuçtada kimseyi bloklayamadığımdan herkes mesaj atabiliyor bana..
blockstatus.com adresinden seni silenlere bi bak... 0 998 kişiden seni silenler mutlaka vardir.. seni silenleri sende allow ve block listlerden kaldırabilirsin.. böylece yer açılır..