Şimdi Ara

MSN deki berbat sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn den sureklı kopmak ve ıletılerın gıtmemesı ıle gelmemesı berbat bırsey hem sureklı kopuyorsun hem yazdıkların gıtmıyor ve sana yazılanlar gelmıyor yokmu bunun cozumu kafayı sıyırıcam..

• yahoo messenger
  • sorun modemden kaynaklşanabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCooLL

msn den sureklı kopmak ve ıletılerın gıtmemesı ıle gelmemesı berbat bırsey hem sureklı kopuyorsun hem yazdıkların gıtmıyor ve sana yazılanlar gelmıyor yokmu bunun cozumu kafayı sıyırıcam..

aynı sorun bende de var. internet bağlantısı kopmuyor ama devamlı messengerdan düşüyorum veya yazdıklarım gitmiyo veyaaaa arkadaslarımın yazdıkları gelmiyo..internetimde ve modemimde sorun yok..nedir bu sorun arkadaşlar...
  • size katılıyorumm aynı sorunlarrr aynı tıpkısı bende var int kesilmiyoo msn kesikiliyorr nedirr bunu nedenii?????????? lütfen yardımm edinn fırlatıp atacam pc yide modemidee
  • bugun 3. yazışım modem menusunden firewall ı kapatın sorun çözülüyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_7547229/tm.htm
  • walla msn'de sorun var sanirim gecen gun msn'de kim varsa hep birlikte dustuk 15 dakika falan da baglanamadik :)
    turkiyedeki server ile alakali olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

bugun 3. yazışım modem menusunden firewall ı kapatın sorun çözülüyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_7547229/tm.htm

nasıl kapaticaZ? benim modem menum falan yok.Benim modem usb de degil.TAk calistir.Yardım lutfen arkadasim.
  • usb de değil diyorsun sonra tak çalıştır diyorsun anlamadım

modemin markası ne?
  • hem ethernet hem usb li olan modemlerde usb den baglanıldıgı zaman bu sorun olusabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

hem ethernet hem usb li olan modemlerde usb den baglanıldıgı zaman bu sorun olusabiliyor

ethernet ile bağlanıldığı zamanda oluyor aynı problem
  • Ethernet modem kullanıyorum , son bir haftadır aynı sorundan muzdaripim. Karşı taraf online görünüyor , msn de sorun yok gibi ama yazdığpım mesajlar gitmiyor
    Net de sürünüyor 2 gündür , neler oluyor anlamadım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

usb de değil diyorsun sonra tak çalıştır diyorsun anlamadım

modemin markası ne?

modemim markasi e-con.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=4693&productid=bd60905

burda bilgileri yazıyor.Lutfen bir yardim edin.Bu sorun gercekten cok kotu bir hal aldi.5 saniyede bir cıkmaya basladi.

• Modemin setupına girmek için internet exploreri açarak adres kısmına modemin internal IP nosunu gir.

bende 10.0.0.2

daha sonra firewall menusune gel. disable yani kapatıyorsun. sonra yaptığın ayarı Save and Reboot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 13 Haziran 2006; 13:05:58 >

• Çok sağol fakat bu guvenlik acisindan onemli bir acık olusturur mu?
  • Ya benim de çoğu kişiye yazıyor mesajlar gidip geliyor ama bir iki kişiye özellikle sanki mesaj gitmiyor.

Bir çözüm yolu var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.