Şimdi Ara

##-Msn den Server kurma konusunda Yardımcı Olacak Bir Arkadas Varmı-##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sonunda adam gibi bir server kurmaya karar verdim ama bu konu hakkında pk fazla bılgım yok.O yuzden tecrubelı bi arkadastan yardım istiyorum.Bi kere denedim bana yapan arkadas yapamadı.Lutfen Tecribeli kısılar bana yardım Etsin Exp imi az olcak

Sizlerin Goruslerıne gore hele bi su serveri acalım da ben nerdeyse 24 saat online olurum.Server de Event lar olur Cok guzel olur Sizlere Guzel Bir Kalıcı server tadı vercem! Ama yardım Lazım:Buda Sizlerin Yardımına Lazım.Benim sadec esu serverii kurmada bılgım yok online yapma gibi bılgılerim var komutlarda var.Sımdıden cok eglencelı olacagını garanti ediyorum!Ama bidaha diyorum Yardımızın lazım Teknik olarak!Bilgisayarımda SQl Server Gibi Server kurmak için bulunan dosyalar mevcut!!

Herkese duyrulur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evildoom44 -- 31 Ağustos 2007; 21:01:15 >

• Koskoca Forumda Yardımı Seven Kımse yokmu Yav !! Bi göz atın Aklınıza yatarsa LuTfen Kabul Edin!
  • ah be abicim be sacma sacma konusma bir sürü formda yazili aciklanmiş serverin kuruluşu onlarin aynisini yap kurarsin
    bize biri yardimmi etti yapti yoo araştirarak yap kolaya konma
  • Yav Denedim ama Olmuyo Hep Hata Hep Hata Bulamıyom Takılıyorum.Tecrubelı biri olsa da yapsam!! Cok istiyorum bi serverim olsa Bi Yardım ETseniz Ama Eden yok.Bu forumda Yardımlasma Forumu Deıl mı Paylasım deıl mı Eh Bi Zahmet yardım Edin Elinizemi yapısır!
  • bir kere öncelikle pc özelliklerin 1gb ram 1024 internetse açma klasik 3günlük serverdır.sonra gelip yok 3 günlük değil deme herkes diyo 3günlük değil 2 güne kapanıyor.bence açma ev pcsinde Servera hayır!!
  • Hayır Arkadasım Bılgısayarım ozellıklerı oldukca ii 2. ıncısı 2 gunluk server oluyacak her zaman oynuyacam ben bi mu online hastasıyım asla kapatmam isterse 2 online olsun gene kapatmama buunu bılın ona gore yardımlarını beklıyorum
  • Acinda bi server oynayak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacking -- 1 Eylül 2007; 10:58:13 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.