FacebookChat, uzun süre sohbet edince donmaya başlıyor (bu benim bilgisayarla mı alakalı bilmiyorum).. Bu yüzden, Facebook kısa konuşmalar için iyi..
hala full kullanıyorum facebook sevmiyorum msjlasmayı.
Ne msn ne facebook kullanıyorum, mutluyum.
quote:
Orijinalden alıntı: GR33K
facebook gibi saçma birşey çıktı ( bana göre )
msn den vazgeçmem
+1
Arkadaş, Sabri orta açmayı öğrendi siz ''HERKES'' yazmayı öğrenemediniz yahu
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
Bu arada şu ''herkes'' yazımını öğrenin artık!
Nasıl yazıldığını söylemene gerek yok herkez zaten çok iyi bilio
Ben arkadaşlarımla MSN'den konuşuyorum herkes istediği yerden konuşur.
facebookta chat kasar ama msn de kasmaz ayrıca görüntülü konuşmayı msn de yapabilirsin Msn nin modası yine bi süre boyunca geçmez
yeni nesil birbirini facebok dan dürtüyo artık nerde o eski msn sohbetleri
Sadece kameralı görüntü için kullanıyorum msn messenger'ı.
Facebook in Msn Out.
Facebook messenger cikarsa birakirim msn i
Aynı olay icq dönemlerinde de yaşanmıştı.. Facebook milletin hayatı olmuş msn kullanılmaması doğal işletmeler bile facebooka geçiş yapmış
Facebook çıktı çıkalı MSN kan kaybetmeye başladı şu an da birçoğuna göre öldü,ben ise nefret ediyorum Face-Sohbetten açarım arkadaş mis gibi MSN'yi her türlü özelleştirme seçeneği var esnek pratik kullanımı daha göze hoş geliyor,ama çoğu arkadaşım da msn e girmez oldu.
Avrupada face de msn de bizdeki kadar popüler değil. Var mı deyince öyle bakıyorlar.
facebook ve smsler sayesinde bende kullanmıyorum arada keyfim ne zaman isterse
quote:
Orijinalden alıntı: Heaven&Hell
7/24 msn kullanıyorum.
microsoft yıllar önce msn space i çıkardığında akıllılık etseydi bu gün facebook diye bir şey olmayacaktı.
ama başlıkta anlatılmak istenen doğru, evet msn devri bitiyor gibi, herkes facebook a yönelmiş durumda.
ki hiç haz etmem
ben kimseyle görüşmek istemiyorum facebook hesabımı açsam bile çevrim dışı olarak duruyor msn ise birisi dosya isterse aktarmak için kullanıyorum ve tabi kameralı görüşme için.