Selam arkadaşlar benim sorunum discovery ile ilgili.Msn discoveryinin son sürümünü yükledim ama bu hatalı galiba.Kimse konuşma penceresi açmadığını bildiğim halde(denedim bunu)açtı yazıyor.Bu discoveryinin geçen sene çıkan eski bir sürümü wardı.elinde olan linkini buraya koyabilir mi
bu programdan uzak durulmasını tavsiye ederim birçok sorun çıkarıyor msnde haberiniz ola, denenmiştir
quote:
Orjinalden alıntı: adizman
bu programdan uzak durulmasını tavsiye ederim birçok sorun çıkarıyor msnde haberiniz ola, denenmiştir
aynen açıkmış gibi duruyor ama ne yazdıklarım ne de bana yazılanlar geliyor bende.. Her bilgisayarda ayrı bi sorun bunun kadar tutarsız bi program görmedim
kardeş bu sorun discoverynin tüm sürümlerinde var
konuşma penceresini açanı haber vermesini istiyorsan Messenger plus var. Onu ve eklentisini yüklersen habe veriyor. "........ Oturum açtı" İletisinin çıktığı yerden çıkıyor.İstiyorsan link veriyim.
konuşma penceresini açanı haber vermesini istiyorsan Messenger plus var. Onu ve eklentisini yüklersen habe veriyor. "........ Oturum açtı" İletisinin çıktığı yerden çıkıyor.İstiyorsan link veriyim.
@Tugye yardım link alalım
hocam ben bunu yükledim sonra hata vermeye başladı kaldırayım dedim kalkmadı bende regestri den tek tek sildim temizledim makineden ancak msn açılırken bir uyarısı vardı o hala kaldı orada bir türlü çare bulamadım ona büyük ihtimal sys32 dedir o ya bulamadım işte bir çaresini bilen varsa memnun kalırım saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: scarys
hocam ben bunu yükledim sonra hata vermeye başladı kaldırayım dedim kalkmadı bende regestri den tek tek sildim temizledim makineden ancak msn açılırken bir uyarısı vardı o hala kaldı orada bir türlü çare bulamadım ona büyük ihtimal sys32 dedir o ya bulamadım işte bir çaresini bilen varsa memnun kalırım saygılar
tekrar kur kaldır bende de veriyordu kaldırırken de veriyor ama tekrar yükleyip kaldırmayı dene birkaç kez tam kaldırıyor o zaman.. yeni yüklediysen sistem geri yüklemeyi dene discoveryi yüklemedn önceki bi zamana dön
Msn live 8.1 + discovery live kullanıyorum karşıdakilerde 8.1 varsa pencere açtığını yakalıyamıyor ama windows messenger kullanan eski versiyon veya o türlerin pencere açtığını yakalıyor ayarları hassasta nedendir acaba bilen var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme