Şimdi Ara

Msn dosya aktarım yavaşlığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi arkadaşımla sürekli birbirimize dosya göndermemiz gerekiyor.

Bu yeri geliyor 1mb yeri geliyor 50mb oluyor. Ama msn de işkenceye dönebiliyor durum.

Daha önceden yahoo kurup bi süre onda işlerimizi hallediyorduk ama.. Sadece dosya gönderebilmek için neden extra bi program kullanalım dimi?.
    Msn de dosya aktarımını nasıl hızlandırabilirim acaba. Çünki yeri geliyor 25k ile upload yapıyorum. Yeri geliyor 1k ile.

Yardımcı olabilirseniz sevinirm. teşekkürler.

• Gönderim sırasında ağırlaşmanın olduğu zaman titreşim(ler) gönderince düzeliyor. Ama bu her zaman değil.

Olmadı, ikiniz de oturumları kapatıp açın. Modemleri kapatıp açın, tekrar bağlanın.

Bunun dışında dosya paylaşım hızını arttıran bir yöntem olduğunu zannetmiyorum.
  • discovery kullanıyorsan o dosya alış verişini yavaşlatır
    dosya alışverişi sırasında seçtiğin bir virüs tarayıcısı varsa o da yavaşlatır
    senin netinde problem olabilir.
    Normal durumlarda msn yi ya da bilgisayarı açıp kapatmak aktarımı hızlandırabiliyor.
    son olarak sorun sende değil arkadaşında olabilir
  • hayır o sorun bnde de oluyor kişisel birşey değil genel
  • discovery gibi bi eklenti kullanmıyoruz. Ama malesef yavaş.
    Neyse. Yahoo kurmayı düşünürken GOOGLE TALK a dosya transferi eklendiğini gördüm.

Dosya Transferi: Google Talk kullanıcılarının en çok talep ettiği dosya transferi özelliği sayesinde artık bilgisayarınızda bulunan dosya ve klasörleri çok daha kolay, hızlı ve güvenli şekilde arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

http://www.yenisafak.com.tr/bilisim/?t=31.08.2006&c=10&i=2534

Google talk kullanalım. sade temiz en azından :)

teşekkürler.

• evet mantıklı yada rapidshare atın biriniz diğeriniz indirin :)

msn de bağlantı hızına o anki yoğunluğa mesafeye bağlı değişimlerde oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.