Arkadaşlar, gerek internette gezinirken, gerek mail olarak gelen spamlar sayesinde, adının içinde MSN geçen yarım düzine programla karşılaştım. Bunların (bildiğimiz Microsoft'un MSN Messenger'i dışında) sayısı 20'ye yakın. Programlar MSN den daha fazla fonksiyon vadediyorlar ve hepsi ücretsiz. Programların tek amacı ise, SİZİN KULLANICI ADI VE ŞİFRELERİNİZİ ELE GEÇİRMEK. Bilgisayar ve internet hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlar "amaaaan, naapçak benim şifremi" diyeceklerdir. Diğer aklı başında arkadaşları bu konu hakkında uyarıyorum. MSN 7.0 kullanan arkadaşların da acilen 7.5 e terfi etmelerini öneriyorum. Nisbeten daha güvenli.
Keşke bi' yorum falan yazsaydınız...
uyardığın için sağol....
bu eklentilere birer isimle örnek verseydin mesela ben msn plus kullanıyorum ve onun öyle bir zararı olduğuna da inanmam onda kazanç için sponsor zaten var ben yüklemiyorum o ayrı
bu fake olayı yıllardır var büyük siteler her zaman biz sizden şifrenizi site girişi haric baska zamanlarda istemeyiz herhangi bi durumda şifrenizi kimseye söylemeyin der ewet arkadaşlar ne olursao lsun site adminleri bie olsa şifrenizi vermeyin onun o sitenin admini oladugun yada gorevlisi oldugunu bilemessiniz fakeleri anlamk içinde linklere dikkat edin ozaman farkı anlıycaksınız
uyarın ıcın tskler.
sagolasın kovuk
MSN plus da bunlardan biri olabilir ama emin değilim. Çünkü yazılımın Microsoft la hiçbir alakası yok
Yahu MSN'in kendisi sakat zaten
Lakin şaka bir yana, bu konuda bilgi verdiğin için teşekkürler. İnternette "MSN" diye arama yaptığımızda birçok site denk geliyor, bunların hepsinin gerçek msni verdiğine bende inanmıyorum...
bilgi verdiğin ve uayrdığın için teşekkürler
Başta şu MessengerDiscovery denen zımbırtı olmak üzere...
saolasın
uyarın için teşekkürler.. zaten hiç bir eklenti vs kurmuyorum.. msni de kendi sitesinden indiriorum .. hiç güvenemiorum dier şeylere
Verdigin bilgi için teşşekürler bende terfi ettim zaten 7.5 e
Bi de şimdi Msn 8.0 çıktı söylentisi var. Ayının biri gelmiş bildiğimiz Msn skinini modifiye edip Msn 8 diye dağıtmış herkese. Msn 8'in henüz yapılmadığını insanlara anlatana kadar canım çıktı. Tabi biz yer miyiz bu numaraları? Yemeyiiizzz...
Uyarın için teşekkürler
ya millet nereye gittiniz daha tehlikeleri konuşcaktık
şuana kadar bnm msn ile ilgili bir sorunum olmadı
Msg plusın böyle bir amacı olduğu pek mantıklı gelmiyor bana. Çünkü çokfazla fonksiyon içeriyor çok kullanışlı ayrıca msn için gereken birçok plugini kullanmak için msg plus gerekyior.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme