daha büğün msn imi biri hekledi.. bi yere başvuru yapılıyomuş dediler başvururken öğrendikki başvurma olayı durdurulmuş... e şifre öğrenmek için sorulAn soruyuda kendimiz ayarlamıyoruz.(mesela annemızın adını soramıyoruz).ben ılk maıl adresımı alırken cocukluk yılarımdakı en sevdıgım fılmı secmısım yannız benım maılı aldıgım oldu 718101 yıl.cvp da yok.PEKİ BENİM MSN İ GERİ ALMAMIN TEK YOLU ADAMA YALVARMAMMI? ASIL SORUNUM ŞU Kİ MSN DEKİLERİ DOSYAYA KAYDETMEDİM.MSN DEKİ BUTUN KISILER YOKKK...
Durdurulduğunu nereden duydun ? Forumda kısa bir araştırma yaparsan MAİLİNİ GERİ ALMANIN yollarını bulabilirsin .Senn gibi bir çok kullanıc mağdur durumda . Dediğim gibi forumda kısa bir araştırma yap .Durdurulmuşsa bile en azından şansını denemelisin.
durdurulduğunu denerken öğrendim daha bügün denedik.ama hiç bir zaman bırakmıcam denemeyı.off off bide burdan kınıyom bu amelelerı ne ıstedıler benım oksuz msn ımden :D
yazılım bölümü üst konu MSN İLE İLGİLİ HER ŞEY hazırlayan ve sunan ulwi sorunun için kocaaaaaaaaaaa bir bölüm ayrılmış özellikle link vermiyorum ki anlattığım yeri sen bulasın
abi öle diyonda oraya gittim maaaşallah 15 sayfa 15 sayda dediğime bakma bi sayfa tek başına 100 sayfa eder...ayrıyeten herşey karışmış...hepsine baktım ilk 8 sayfaya kadar bu konu ıle bısey yoktu sonra atlaya atlaya baktım kı bu konu ıle ılgılı hıc sorun yok...........ÖLME EŞŞEM ÖLME
buyur sana link dh kullanıcılarını biraz arama yapmaya davet ediyorum bak senin yapman gereken şeyi ben yaptım mesela arama bölümüne msn hack yazdım çıkan sonuçları azıcık kurcaladım ve işte sonuç arkadaşımız burada detaylıu bir bilgi vermiş konu ile ilgili hem çaldırmamak için neler yapman gerektiği hemde çaldırdığında nasıl geri alabileceğini anlatmış kolay gelsin