Şimdi Ara

MSN Hesabını 2000mb(2GB)'a çıkartma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen okumak için üyelik gerektiren linkler vermeyelim.

2. mesajda cevap verildiği için konuyu silmiyorum.

mewluth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakirsensoy -- 5 Şubat 2006 4:03:52 >

• Hotmail aşmış valla ama reklam kokusu alıyorum.

Belki yanılıyorumdur ve bu cevabıma kızmaz.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hesabınızı 2gb'a çıkarmak için hotmail hesabınızın türkiye dışı bir ülke adına kayıtlı olması gerekir.(örn:U.S.A)Bunun nedeni hotmailin türkiyeye live mail hizmetini henüz açmamasıdır.

Öncelikle tarayıcımızdanhttp://ideas.live.com a giriyoruz.Karşımıza aşağıdaki gibi bir sayfa gelecektir. (Resim 1)

Gelen sayfada 'beta kullanıcıları buradan oturum açabilir' adlı linke tıklayınız!
    Ardından aşağıdaki gibi bir sayfa gelecektir
    (Resim 2)

Bu sayfaya msn hesabınızla giriş yapınız.Ardından aşağıdaki gibi bir sayfa gelecektir
    (Resim 3)

Gelen sayfadan 'Windows Live Mail Beta' bölümünde bulunan 'signup' linkine tıklayın.
    Ardından aşağıdaki gibi bir sayfa gelecektir.
    (Resim 4)

Gelen sayfadaki kutucuğa msn adresinizi yazın.Ve gönder butonuna tıklayın.
    Ardından aşağıdaki gibi bir sayfa gelecektir.
    (Resim 5)

Gelen sayfada bulunan 'tamam' butonuna tıklayınız.Ve işlem tamam.Size en yakın zamanda bilgilendirme ve aktivasyon maili gelecektir.Bu maildeki linke tıkladıktan sonra hesabınız 2gb'a yükselecektir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBase -- 4 Şubat 2006 23:07:49 >

• denilenleri yaptım aktivasyon bekliyorum hayırlısı bakalım
  • dağalın huleyn hem 2gb hem outlook gibi kullanabiliyorum (internet sayfasından).tabi bazı yerlerini sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C865604E -- 4 Şubat 2006 22:52:07 >
  • üyelik istiyor
  • Şuan 250mb bendeki ama insanoğlu bu hep daha fazlasını istiyor yapalım bakalım ne olacak
  • Microsoft live beta ama bu bill gates live adlı platform geliştirmek istiyor benim hoşuma gitmedi basındaki yazılarda anlatıldığı üzere.Bu da onun bi ayağı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ben yapamadım ya sadece windovs live mesenger beta kısmı geliyo anlamadım. yardım ederseniz seviirim
  • yaptım mail bekliom saolun.
    ya windows live deki yenilikler ne kadar güzel şimdilik beta ama cok ii olacak gibi görünüo.

• Yaw 250 Mb olduda kullanıyomuyum bir sorsana %3 anca dolu.Bir türlü sevemedim ben hotmaili. Yahoo mail gibisi yok.Züpeer bence.Şahane.G mailden bile iyi buluyorum şahsen.Arayüzü ve kullanım kolaylığı açısından kullandığım mailler arasında en iyi Yahoo mail
  • Arkadaşım zaten o yüzden % 3 ü geçemiyon. Birkaç email olunca haliyle dağılıyo. Tek email adresin olsa bak nası dolacak orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrSallaso -- 5 Şubat 2006 8:28:21 >
  • benim hotmail im adresim he türkçe hemde 2000 MB artı ***@hotmail.com.tr uzantılı böyle daha
  • hani uleynn mail felan gelmedi bana
  • yaw uğraşılcak gibi deil bea
  • Yaptık bakalım,ne kdr sürede aktif olur ?
  • ben size bişey diyim en az 1 ayda aktif olur bak görürsünüzz!!!
  • bende yapıcam ama biraz bekleme tarafdarıyım arkadaşlar yapanlar nezaman aktif olduklarınıda burya yazarlarsa çok iyi olur
  • 10 mb dan buyuk dosyadan buyuk dosya atamadıktan sora neye yarar 2 gb.. 250 yaptıkda neoldu bence goz doyması ıcın ıdeal... malum nefsi tutamamak doyurmak olayı... bence 2gb yapacaklardır ama suresı vardı malum yahoo google 2 lere oynuo bıll gates okadar aptal degıl ya 2mb da bıraksın mılletı.... genede paylasım ıcın eyvallah....elıne saglık...
  • arkadaşlar hesabı aktive olan var mı? bana hala aktivasyon maili gelmedi???
  • YA ben 25mb yaptım bidahaki ay da 250 mb olcakmış.

Yeter zaten diğer maillarda var ya.

gmailım var rahatım yanii....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.