Msn7de birkaç msn adresiniz varsa istediğiniz kadar msn açabilirsiniz veya karşıdaki kişinin avatarını alabilirsiniz en güzelide bence bu daha birçok msn programı var aşağıdaki linkdte bütün bu msnin ek programlarını alabilirsinizhttp://illegalteam.com/index.php?ind=downloads&op=section_view&idev=5
üye mi olacağız birde. adamların domain'lerinde hayır yok boşverelim.
quote:
Orjinalden alıntı: kukuleta
üye mi olacağız birde. adamların domain'lerinde hayır yok boşverelim.
valla uğraşamam yaw üyelikle neym genede sağol
ben zaten msn ile ilgili programları bir topicde topladım ekstra yine böyle bir şey açmak sadece topic kirliliği ve ayriyetten üyelik ile uğraşmak gerek...
www.msnturkiye.com burası var üyeliksiz orasıda iyi ama sadece msnplus bide dmsn var diğer msn eklentileri illegalteamde var
Ya bu istegimiz kadar msn hesabı açma işini ben yapıyordum ki zaten, uzun suredir var o olay. Polygamy diye kucuk bi programcıkla halletmiştim ben. Şu avatar alma olayi guzelmiş ama, yeni duydum onu.
quote:
Orjinalden alıntı: hemera
ben zaten msn ile ilgili programları bir topicde topladım ekstra yine böyle bir şey açmak sadece topic kirliliği ve ayriyetten üyelik ile uğraşmak gerek...
Msn7de birkaç msn adresiniz varsa istediğiniz kadar msn açabilirsiniz veya karşıdaki kişinin avatarını alabilirsiniz en güzelide bence bu daha birçok msn programı var aşağıdaki linkdte bütün bu msnin ek programlarını alabilirsinizhttp://illegalteam.com/index.php?ind=downloads&op=section_view&idev=5
harikasın çok güzel programlar varmış
@zarkabul , birşey değil
sağol güzel programmış bu avatar çalan arkadaşa yaptım dondu kaldı
prtscn ile fotograf çekim bir kişinin avatarını alabilirsiniz zaten ?çoklu msn adresinede hiç gerek yok varmı ?
gorgi üye oldum indirdim ama index php falan diyor bu bölümü anlamadım
saol işime yarayan 2 tane program oldu
Üye olmakmı valla en nefret ettiyim şeyh yok ana adı fln...........
valla en güzel programlara orda olsa üye olmam
1)kullanıcı adı 2)mail(sallasanda olur) 3)şifre 4)kabul ediyorum
bu kadar bişey ne ana adı fln ban ban yazmış arkadaş yardım etmeye calışmış adama ban yapıosun veya siteye o site türk sitesi olduğu icin üye olmak lazım! coğu türk sitesinden forum larından bilgi almak icin üye olman lazım!
indirdiğimiz index ler nasıl açılacak
saol teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: synthkey
aynı soru
quote:
quote:
aynı soru
sen yanlış şey indirmişsin. php dosyası mı indirdin ne yaptın tam anlamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme